Prima pagină » Local » Covrigarul Marcel Ciolacu i-a comparat pe membrii opoziției cu ”Mirel din Turnu Măgurele”! Premierul este singurul șef de partid care și-a dat Bacalaureatul la 28 de ani

Covrigarul Marcel Ciolacu i-a comparat pe membrii opoziției cu ”Mirel din Turnu Măgurele”! Premierul este singurul șef de partid care și-a dat Bacalaureatul la 28 de ani

29 feb. 2024, 11:03, 5 ,
în Local

Pentru că mereu bârna din ochiul propriu este mai mică decât gunoiul din ochii altora, covrigarul Marcel Ciolacu a făcut declarația săptămânii comparându-i, pe cei din opoziție, cu Mirel din Turnu Măgurele. Din păcate pentru premier, trebuie să-i aducem aminte că niciun lider de partid nu și-a dat Bacalaureatul la vârsta de 28 de ani!

Indiferent că se numește Cătălin Drulă, Eugen Tomac, Ludovic Orban sau George Simion, toți au școala la zi, și niciunul dintre ei nu au început să ”muncească” de la vârsta de 29 de ani.

Covrigarul Marcel Ciolacu susține i-a comparat pe membrii opoziției cu ”Mirel din Turnu Măgurele”!

Covrigarul Marcel Ciolacu vorbește despre faptul că liderii opoziției nu au nicio soluție pentru țară și nici nu pot să aducă un plus societății. Covrigarul susține că liderii opoziției seamănă cu Mirel din Turnu Măgurele.

„Cine să mă bată? Aţi văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluţie? A venit să aibă un dialog coerent despre economie? Nu sunt toate perfecte, dar cu stabilitate am reuşit investiţii directe de 20 miliarde, am reuşit prin negocieri să avem o voce mai puternică în exterior, influenţam decizii europene. Eu nu fac diferenţa între Simion, Drula, Bârnă, Ciolos, ce au lăsat în ţara asta? Un miliard la vaccinuri, spitale în flăcări, 0 fonduri europene, 0 autostrăzi, mergea cu ranga să distrugă nu ştiu ce chioşcuri! Îi compar cu Mirel din Turnu Măgurele, cam asta e stilul, se pricep la toate, le ştiu pe toate, dar nu vin cu nicio soluţie. Când au avut o decizie, când au fost în actul guvernamental, nu s-a întâmplat nimic. Îmi vine Roşia Montana ca lui Ciolos i-a venit să intrăm în Unesco, pentru că aşa s-a născut un partid politic. Ne-a venit factura la partidul politic de o să ne doară capul pe toţi”, a susținut Marcel Ciolacu la România TV.

Vedem că premierul pare că este analfabet funcțional  pentru că Mirel din Turnu Măgurele, personajul din melodia cântată de artistă Erika aduce mai degrabă a persoană misogină, nu neapărat o persoană care este nepricepută.

Trecând peste acest lucru mai punctăm faptul că dintre toți liderii de partide din România, la capitolul școală, covrigarul stă cel mai prost. Acesta și-a finalizat studiile liceale la vârsta de 28 de ani, iar primul loc de muncă l-a avut începând cu vârsta de 29 de ani. Ori, membrii opoziției – chiar dacă unii ar trebui să plece definitiv din politică pentru că nu au făcut nimic pentru țară – au studiile complete, la zi.

Marcel Ciolacu vorbește despre Roșia Montană! Premierul ar trebui să înfunde pușcăria

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit și despre Roșia Montană subliniind faptul că România va pierde procesul cu Gabriel Resources. Premierul ar trebui să înfunde pușcăria pentru declarații mincinoase, declarații care au dus la un boom pe piața bursieră, acțiunile corporației Gabriel Resources dublându-și valoarea imediat după ce Ciolacu a declarat că România va pierde pe 10 februarie procesul.

La data scrierii acestui articol, și anume 29 februarie 2024, România nu a pierdut niciun proces, iar fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici a explicat că în aceste momente disputa se află la Camera de Arbitraj care nu poate da vreo sentință:

” Marcel Ciolacu a lansat, incredibil, o dată la 10 februarie, dată la care spunea domnia sa, acum două săptămâni că urmează să se dea o decizie împotriva României pentru Roșia Montană și că pe baza acestei decizii România va pierde peste 2 miliarde de euro. Data de 10 februarie este o dată inventată de Marcel Ciolacu. De ce? Pentru că la Ministerul Finanței, instituție publică care reprezintă statul român la toate sferele internaționale, avocații de acolo nu au habar de această dată. Domnul Ciolacu, ori a vrut să manupeleze piața, ori a vrut să ascundă ceva opiniei publice, să-i trimită pe români după fentă. Nu există această dată. Undeva prin martie urmează să se pronunțe în zona de arbitraj. Nu este o decizie finală. Ce se vorbește despre Roșia Montană este o Cameră de Arbitraj nu este o decizie finală! Poate procurorii ar trebui să se autosesizeze să cerceteze declarațiile ” a explicat Eugen Teodorovici.

Așadar, pe lângă faptul că Marcel Ciolacu este analfabet funcțional, pare să fie și corupt. Dacă în România ar exista justiție adevărată, procurorii ar trebuie să ancheteze astfel de declarații.

Comentarii
  • Un DOBITOC si atit….

  • Dobitocul asta analfabet functional a marit pensiile la sute de mii de pensionari, asa ca ,,INQUISITOR” sa ma pupi in cur., frustatule !

  • Klaus ce ai fumat taica ? ”a marit pensiile la sute de mii de pensionari” ? trecind peste faptul ca este an electoral si acum se arunca cu sume exorbitante si promisiuni in fata alegatorilor te intreb daca
    te-ai intrebat vreodata de unde a luat ori ia guvernul banii ? (ca doar nui produce ei ori aduc bani de la ei de acasa ) stii cu cite miliarde de euro ne-a indatorat guvernul doar in astea 3 luni din 2024 ? stii cind trebuie sa ai dam inapoi si cu ce dobinda si de unde banii ?……. , apropo de pensii , sistemul de pensii este un joc piramidal , o schema Ponzzi !, ca sa fie functional sistemul de pensii ar trebui sa fie 4 lucratori la un pensionar !, vremurile bune au trecut de peste 20 de ani , acu sunt cam 1,5 lucratori la un pensionar deci sistemul este nesustenabil deja !, in faliment !, statele se inprumuta de multi ani ca sa acopere deficitele din sistemul in faliment ….., pina intro zi !

  • pai si ala din galeria aur cand a dat bacu? sau l a dat?

  • La 38 ani și-a dat Bacalaureatul nu la 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *