Prima pagină » Local » Covrigarul Marcel Ciolacu a venit la Iași pentru a participa la Sf. Liturghie de la Catedrala Mitropolitană

Covrigarul Marcel Ciolacu a venit la Iași pentru a participa la Sf. Liturghie de la Catedrala Mitropolitană

14 oct. 2024, 11:01, 1 ,
Redacția BZI în Local

Marcel Ciolacu, covrigarul de la Buzău, a venit la Iași. Pseudo-premierul României este prezent în mulțime, unde participă alături de mii de oameni la Sf. Liturghie săvârșită cu ocazia sărbătorii Sf. Cuvioase Parascheva.

Acest individ nu a venit la Iași pentru că este un bun creștin ortodox, ci pentru că se află în campania electorală pentru alegerile parlamentare și prezidențiale ce vor avea loc în curând.

Lumea din mulțime ar trebui să-l ia la întrebări și să-i ceară explicații cu privire la întreaga sa activitate. Covrigarul a luat decizii doar împotriva intereselor românilor.

Pe surse, Ciolacu a fost invitat și el la Seara Valorilor, unde va participa și Nicolae Ciucă. Nu este însă cert că va participa la acest eveniment.

Mai multe detalii despre Seara Valorilor pot fi consultate AICI!

Comentarii
  • pascaniul fara apa

    Cine a vândut apa Pascanenilor către APA-VITA de la Iași, sa fie blestemat de Dumnezeu si Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinți evangheliști si de sfinții verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalți si de cei 318 sfinți părinți purtători de Dumnezeu de la Nicheea, și de toți sfinții care din veac au
    plăcut lui Dumnezeu, și să fie asemenea lui Iuda și blestematului Arie.

    Ei sunt aleșii (votati pe liste pentru răul nostru) Blestemați ai Pascaniului care fără frică de Dumnezeu au votat PENTRU vânzarea apei către ApaVital Iași și au mărit pretul APEI la 16 LEI/MC si au vândut veneticilor, viitorul copiilor noștri ce vor bea apa cu NIT RITI din SIRET, apa bună pleacă la Iași și ROMAN SI NOI stăm fără apă.

    Dorin Nechifor – PNL
    Diana Acsinte – PNL,
    Enea Neculai – PNL
    Vasile Anton – PNL
    Andrei Varca – PNL
    Simona Palade – PSD
    Alexa Bogdan – PSD
    Gabriela Nedelcu – PSD
    Marius Putintelnicu – PSD
    Apostol Carmen – PSD
    Vasile Haldan – PSD
    Vasile Axinte – PSD
    Vasile Balau – PSD
    Stefan Voinea – PPDD

    „BLESTEMATI FIE EI, SI PANTAZI IN VECII VECILOR, SA BEA APA CU OTRAVA DIN SIRET ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`