Prima pagină » Actualitate » Covrigarul Marcel Ciolacu a ajuns sclavul industriei jocurilor de noroc! A numit un frizer la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc
Covrigarul Marcel Ciolacu a ajuns sclavul industriei jocurilor de noroc! A numit un frizer la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Covrigarul Marcel Ciolacu a ajuns sclavul industriei jocurilor de noroc! A numit un frizer la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

02 apr. 2024, 09:15, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Incă o decizie nenorocită luată de Guvernul României prin sclavul și covrigarul Marcel Ciolacu care a ajuns să fie un preș al industriei jocurilor de noroc. Premierul a numit un frizar pe postul de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Numirea se întâmpla la câteva luni după ce covrigarul Ciolacu le declara război total celor din industrie și spunea că o să mute toate sălile de jocuri de noroc în afara localităților. Între timp, posibil printr-un șantaj, sau o șpagă mare, Ciolacu a devenit un prieten de nădejde a industriei mai ales că a numit în funcție un frizer care nu va crea mari probleme firmelor.

Covrigarul Marcel Ciolacu a numit un frizer la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat luni că Cristian-Gabriel Pascu va ocupa funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la recomandarea Ministerului Finanțelor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Contrar așteptărilor, Pascu nu are experiență în industria jocurilor de noroc, conform CV-ului său. Studiile sale includ o diplomă în coafură și absolvirea Facultății de Drept Hyperion (privată) la vârsta de 32 de ani, conform g4media.ro.

Anterior, Pascu a activat ca și consilier local la Primăria Sectorului 6 din partea PNL și a fost desemnat membru în Consiliul de Administrație al Centrului de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6, subordonat primăriei. El este de asemenea președintele Clubului Oamenilor de Afaceri PNL din Sectorul 6.

CV-ul său indică o carieră predominantă în domeniul frizeriilor, având experiență ca administrator al unor saloane de frumusețe. De asemenea, a ocupat poziții de consultant într-o companie de construcții și în una din domeniul tehnologiei.

În plus, Pascu a menționat că a fost prezentator la Euforia TV, un canal de televiziune specializat în emisiuni de divertisment. A fost implicat în mod constant în presa de scandal, având diverse controversă cu alte figuri din industria divertismentului.

Cine să supervizeze industria jocurilor de noroc?

Un asemenea specimen a fost numit șef peste industria jocurilor de noroc. Cine să supervizeze această mega industrie care are profituri de miliarde de euro anual? Este de noaptea minții cum guvernul PSD-PNL, ciuma roșie și febra galbenă aleg să numească marionete și nepricepuți în funcții cheie. Întrebat de jurnaliști despre experiența care îl recomandă, frizerul le-a transmis că nu are așa ceva. Ba mai mult, nu știe nici măcar legislația curentă:

” Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe businessuri în diferite domenii. Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business. În general în tot ceea ce fac încerc să fac cât mai bine. Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou. Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația” a spus frizerul numit de sclavul și covrigarul Marcel Ciolacu!

Românii nu mai pot fi luați de proști și trebuie să înțeleagă, odată pentru totdeauna, faptul că țara are nevoie de oameni capabili, de suveraniști și patrioți în funcții publice. Nu este normal ca astfel de specimene să fie numite de către Marcel Ciolacu care el însuși este un hoț în contextul în care nu are Bacalaureatul și ocupă o asemenea funcție. Până când românii nu vor înțelege care este cu adevărat miza, astfel de partide precum PSD, PNL sau USR, vor guverna după propriul plac și în interesul lor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *