Prima pagină » Actualitate » Covrigarul Ciolacu a prins curaj și l-a atacat pe Iohannis: „Aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am”
Covrigarul Ciolacu a prins curaj și l-a atacat pe Iohannis:

Covrigarul Ciolacu a prins curaj și l-a atacat pe Iohannis: „Aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am”

12 iul. 2024, 16:16, 1 ,
în Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu a lansat vineri, 12 iulie, un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a criticat pentru implicarea în campaniile electorale ale PNL și pentru că l-a atacat pe el și Partidul Social Democrat.

”Vi s-a părut că timp de zece ani ani domnul președinte a fost un președinte independent, apolitic, că nu s-a implicat în campaniile electorale alături de PNL? Domnul Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Domnul Iohannis nu a atacat PSD și implicit pe mine personal? Aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am”, a spus Ciolacu când i-a fost adresată o întrebare legată de tandemul Iohannis – Ciucă la summitul NATO.

Val de reproșuri pentru președintele Iohannis

Întrebat explicit despre faptul că președintele PNL Nicolae Ciucă a fost luat de președintele Iohannis în delegație la Summitul NATO de la Wahington, Ciolacu a spus că ”pe mine m-a luat mama de mână la 7 ani și m-a dus la școală”.

El a făcut declarația despre Iohannis la câteva minute după ce spusese că a făcut o înțelegere cu Nicolae Ciucă, șeful PNL, astfel ca miniștrii guvernului să nu se atace.

”Am făcut o regulă cu președintele PNL: miniștrii să nu atace celălalt partid. Ținem guvernul. Să vă aduc aminte cum se guverna cu PNL și USR, câte tâmpenii au făcut în 8 luni de guvernare?”, a spus Ciolacu.

Șeful PSD a făcut declarațiile la o conferință de presă a partidului la care a anunțat deciziile luate de Consiliul Politic Naţional. Marcel Ciolacu a mai anunțat că Partidul Social Democrat va organiza pe 24 august un congres la care își va alege noua conducere şi îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024