Prima pagină » Local » Covid-19 la primăria Ciorteşti din judeţul Iaşi. Primarul Alina Apostol, printre cei confirmaţi pozitiv
Covid-19 la primăria Ciorteşti din judeţul Iaşi. Primarul Alina Apostol, printre cei confirmaţi pozitiv

Covid-19 la primăria Ciorteşti din judeţul Iaşi. Primarul Alina Apostol, printre cei confirmaţi pozitiv

19 oct. 2020, 11:55,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Primarul localității ieșene Ciortești a fost confirmată cu noul coronavirus. Alina Apostol a publicat pe pagina de socializare Facebook, în urmă cu puțin timp, faptul că a fost pozitivată cu virusul Covid-19. Aceasta anunța că până la data de 3 noiembrie 2020 își va întrerupe activitatea.

Primarul Apostol a transmis că în cadrul primăriei Ciortești sunt confirmate pozitiv nu mai puțin de zece persoane. Starea de sănătate a tuturor este una bună, deși oficialul susține că are o tuse ce o deranjează, însă primește tratament.

„#POZITIV
Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020, am fost nevoită să întrerup activitatea la Sediul Primăriei Comunei Ciortești, suntem 10 persoane, printre care mă enumăr și eu, confirmate #POZITIV #COVID!
Din fericire starea de sănătate a tuturor este acceptabilă, încercăm să rezolvăm urgențele de la distanță!
Vă rog respectați normele impuse și încercați să vă protejați sănătatea!
Mă găsiți online, numărul meu de telefon este 0749510510, în cazul în care aveți nevoie urgentă de mine. Vă mărturisesc că am medicație și o tuse care mă chinuie, dar încerc să îmi țin mintea ocupată!
Sunt încrezătoare că vom depăși cu bine și vom fi sănătoși!”, se arată în postarea primarului Alina Apostol.

#POZITIV
Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020, am fost nevoită să întrerup…

Posted by Alina Apostol on Monday, 19 October 2020

Primarul Mihai Chirica a fost confirmat cu noul coronavirus

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, în data de 9 octombrie 2020. Acesta este asimptomatic, starea sa de sănătate fiind una bună, a declarat edilul în urmă cu zece zile.

„Dragi ieșeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contactat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a edilului.

Viceprimarul Gabriel Harabagiu, testat pozitiv cu COVID-19

Viceprimarul Gabriel Harabagiu a fost testat cu noul coronavirus după ce ar fi fost într-un pelerinaj în Grecia. La debutul lunii actuale, şeful din Primăria Iaşi, a fost într-un scurt pelerinaj pe Muntele Athos.

„În microbuz am fost patru persoane şi conducătorul auto. Ne-am întors luni dimineaţa, foarte devreme. În cursul zilei de luni am avut întâlniri doar cu persoanele de la cabinet şi am participat la şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Conform normelor în vigoare am purtat mască de protecţie. În cursul serii de luni m-a sunat şoferul cu care am fost în pelerinaj în Grecia pentru a-mi spune că este pozitiv. M-am autoizolat. Marţi m-am simţit rău, mi-am făcut testul care a ieşit pozitiv”, a explicat viceprimarul Gabriel Harabagiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *