Prima pagină » Radio » Actualitate » Cove și Florentina sărbătoresc 10 ani de la căsătorie. Cei doi au un băiețel împreună

Cove și Florentina sărbătoresc 10 ani de la căsătorie. Cei doi au un băiețel împreună

14 feb. 2023, 13:02,
în Radio

Gabriel Coveșeanu sau Cove, așa cum este cunoscut, și soția sa Florentina sărbătoresc în curând 10 ani de la căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel, iar actorul mai are un copil din mariajul anterior. Recent, Cove a povestit că are o relație armonioasă cu soția, spunând și cum rezolvă problemele care apar în cuplu.

Toată ţara îl ştie pe Cove, încă de pe vremurile când prezenta emisiunea „Surprize, Surprize” alături de Andreea Marin. Actorul a preferat mereu să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală, astfel că se ştiu puţine detalii despre această latură. Vedeta TV a mai fost căsătorit în trecut cu Maria Movileanu, mariaj din care a rezultat Bogdan. După divorțul cu scandal din 2011, la numai doi ani distanță avea să se căsătorească cu Florentina Ene.

Cove și Florentina sărbătoresc 10 ani de la căsătorie

Cove sau Gabriel Coveșeanu, așa cum se numește în realitate, este director de teatru, actor, dar și prezentator de televiziune. Dincolo de cariera sa profesională, acesta este căsătorit din 2013 cu Florentina, care e medic ginecolog. Actorul are și un băiețel din mariajul cu aceasta, pe lângă copilul din prima căsătorie.

Invitat în emisiunea Fresh by Unica, Cove recunoaște că are o relație armonioasă cu soția sa, la 10 ani de la căsătorie. Acesta a precizat cum rezolvă unele probleme care apar în cuplu, mereu le discută, dar niciodată de față cu copiii.

„În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect.

Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau când consideri tu că ți s-a întâmplat ceva, o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să ți se pară că nu mai e chiar așa de negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni”, a spus Cove, potrivit Unica.ro.

Cum a rezolvat Cove problema geloziei în cuplu

De asemenea, prezentatorul TV a povestit cum și-a întâlnit soția, dar și care au fost motivele de gelozie dintre ei. Astfel, Cove și Florentina nu s-au simpatizat de când s-au văzut prima dată, ci abia mai apoi și-au descoperit puncte comune.

„Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți”, a mai zis Cove.

În ceea ce privește gelozia în cuplu, Cove precizează că el și soția lui s-au lovit de această problemă, însă au reușit să treacă peste ea.

„Am avut (n.r. – discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună”, a dezvăluit Gabriel Coveșeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *