Prima pagină » Radio » Actualitate » Cove are salariu mai mic la Prima TV decât la Pro TV. „Schimbările fac parte din viața noastră”

Cove are salariu mai mic la Prima TV decât la Pro TV. „Schimbările fac parte din viața noastră”

18 iul. 2022, 14:29,
în Radio

Atunci când a plecat de la Pro TV, s-a crezut despre Cove că a făcut-o pentru un salariu mai mare, pe care l-ar obține la Prima TV. Cu toate acestea, se pare că îndrăgitul prezentator a avut de suferit din punct de vedere financiar. Dincolo de toate acestea, Gabriel Coveșeanu continuă colaborarea și cu Teatrul „Ion Creangă”, al cărui manager este.

Cove, pe numele întreg Gabriel Coveșeanu, este unul dintre cei mai cunoscuți și carismatici prezentatori din țara noastră. În urmă cu un an, în luna august, acesta și-a anunțat fanii că a încheiat un capitol din viața sa, și anume pleca de la Pro TV după ce a semnat cu Prima TV.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, spunea la acea vreme Cove.

Cove, salariu mai mic la Prima TV

După ce a fost coprezentator șase sezoane, alături de Adela Popescu, la „Vorbește lumea”, Cove a decis să ia o decizie radicală. La acea vreme, multă lume a presupus că ar fi vorba de partea financiară la mijloc, însă adevărul este cu totul altul!

Mulți au fost curioși să afle ce salariu are acum prezentatorul de televiziune, după ce a plecat de la Pro TV. Ei bine, adevărul a ieșit la iveală despre banii încasați de Petre Gabriel Coveșeanu la Prima TV. Cove, sau pe numele său real Petre Gabriel Coveșeanu, este managerul Teatrului „Ion Creangă” din București, iar asta înseamnă că trebuie să depună declarație de avere și de interese care îl privește.

Ei bine, conform Fanatik.ro, prezentatorul a încasat de la postul din Pache Protopopescu suma de 213.606 lei. Adică, de la Pro TV lua, lunar, 26.700 de lei, adică puțin peste 5.300 de euro. Însă din luna septembrie a anului 2021, de când a avut loc schimbarea la Prima TV, acesta a notat în declarația sa de avere suma câștigată de 58.725 de lei, undeva la 15.000 lei pe lună, adică sub 3.000 de euro lunar. În comparație cu banii pe care îi primea de la Pro, vedeta poate spune că nu a făcut o afacere prea bună.

Cove a colaborat 6 ani cu Pro TV

Gabriel Coveșeanu a colaborat timp de șase ani cu postul din Pache Protopopescu, fiind coprezentator la „Vorbește lumea”. Din vara trecută, însă, a considerat că este momentul potrivit să-și îndrepte atenția spre alte proiecte. Așa că a decis să plece de la Pro TV și să semneze cu o altă televiziune.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa Pro TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul «Ion Creangă», dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a precizat Cove.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *