Prima pagină » Radio » Actualitate » Cove a spus adevărul despre relația cu Adela Popescu. Au existat zvonuri că a plecat din cauza ei de la Pro TV

Cove a spus adevărul despre relația cu Adela Popescu. Au existat zvonuri că a plecat din cauza ei de la Pro TV

22 mart. 2023, 10:23,
în Radio

Simpaticul prezentator Cove a recunoscut care este adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat de la Pro TV din cauza ei. O bună perioadă de timp, cei doi au făcut echipă la emisiunea „Vorbește lumea”, până când el și-a dat demisia. Chiar dacă a plecat la Prima TV, Cove a rămas în relații foarte bune cu soția lui Radu Vâlcan, pe care o consideră în continuare o bună prietenă.

O lungă perioadă, Cove și Adela Popescu au fost colegi în cadrul emisiunii matinale de la Pro TV. Și totuși, cuplul de prezentatori de la „Vorbește lumea” s-a destrămat în clipa în care el și-a dat demisia. După plecarea lui Cove, în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi nu s-ar mai fi înțeles.

Cove a spus adevărul despre relația cu Adela Popescu

Decizia lui Cove de a demisiona de la Pro TV a fost un adevărat șoc pentru fanii săi. După plecarea de la „Vorbește lumea”, prezentatorul TV a semnat un nou contrat, de această dată cu Prima TV, post pentru care lucrează și acum. Mulți nu au înțeles însă gestul lui, astfel că au apărut mai multe zvonuri. Conform speculațiilor, acesta nu s-ar mai fi înțeles deloc cu Adela Popescu și ea l-ar fi împins, cumva, să plece.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Cove a dezvăluit acum adevărul. Se pare că nimic din acele speculații nu a fost real, pentru că prezentatorul TV a rămas și acum bun prieten cu Adela Popescu, deși nu mai e la „Vorbește lumea”.

„Nu există absolut niciun sâmbure de adevăr. Eu și Adela am fost buni prieteni și am rămas buni prieteni. Adela este o femeie minunată. Este o colegă de prezentare tonică, implicată, alături de care m-am simțit foarte bine”, a ținut să precizeze Cove

Ce emisiune prezintă acum Cove

După plecarea de la Pro TV, Cove, pe numele lui real Gabriel Coveșeanu, a revenit în forță la Prima TV. Alături de întreaga echipă, acesta le-a pregătit o mega-surpriză telespectatorilor. Este vorba despre emisiunea „Primii câștigă”, un quiz-game foarte interesant. Acest show este difuzat de patru ori pe săptămână.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi”, a transmis Cove.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024