Prima pagină » Magazin » Cosurile cadou ale celebritatilor – ce primesc participantii la premiile Oscar?
Cosurile cadou ale celebritatilor - ce primesc participantii la premiile Oscar?

Cosurile cadou ale celebritatilor – ce primesc participantii la premiile Oscar?

28 mai 2024, 13:49,
BZI.ro, în Magazin

Ceremonia premiilor Oscar este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in lumea filmului, aducand impreuna celebritati pentru a sarbatori cele mai bune productii cinematografice.

Totusi, pe langa trofeele prestigioase, invitatii la Oscar sunt rasfatati si cu o selectie de cosuri cadou extravagante, pline de produse de lux si experiente unice. Aceste cosuri cadou nu sunt simple suveniruri, ci adevarate pachete de rasfat care reflecta opulenta si exclusivitatea evenimentului. Iata cateva dintre lucrurile pe care le primesc invitatii la Oscar!

Produse de infrumusetare si ingrijire personala

Cosurile cadou ale celebritatilor invitate la Oscar contin adesea produse de infrumusetare care nu pot fi gasite cu usurinta pe rafturile magazinelor. Printre acestea se numara cosmetice de lux de la branduri prestigioase, precum Chanel si Dior – seruri revitalizante, machiaj premium, creme antirid cu efecte puternice.

Apoi, in aceste cosuri cadou sunt incluse si parfumuri exclusiviste – flacoane rare in editii limitate, implicit arome si mirosuri care nu mai pot fi experimentate nicaieri in lume.

Nu in ultimul rand, se pune accentul si pe seturile de ingrijire personala, acele seturi care fac un star de la Hollywood sa arate ca atare – produse de ingrijire pentru piele si par, precum si sampon si balsam de calitate superioara.

Bijuterii si accesorii

Desigur, bijuteriile si accesoriile nu lipsesc din aceste cosuri cadou de la Oscar. Pana la urma, cosurile oferite in 2024 au avut, conform diferitor surse din online, o valoarea de aproximativ $180,000 – vei afla mai jos despre cadoul de top inclus in cos.

Printre bijuterii se numara piesele fine, precum bratarile, cerceii si colierele din aur sau platina – unele chiar sunt decorate cu diamante si alte pietre pretioase. Desigur, pentru barbati sunt incluse in aceste cosuri cadou ceasuri de la branduri consacrate, precum Cartier sau Rolex.

Vouchere si experiente unice

Una dintre experientele unice oferite la premiile Oscar din 2024 a fost o calatorie la Chalet Zermatt Peak in Alpii Elvetieni, valorata la $50,000. Astfel, vacantele exclusiviste pot fi si ele incluse in astfel de cosuri cadou – sejururi in locatii exotice, hoteluri de lux sau resorturi de cinci stele.

In alti ani s-au oferit si experiente culinare inedite, precum cursuri de gatit de durata acompaniate de bucatari celebri.

Desigur, sedintele la spa-uri sau zile all-inclusive la centre de welness de renume mondial nu lipsesc din aceste cosuri cadou impresionante ale premiilor Oscar.

Articole vestimentare

Moda este primordiala pentru invitatii la Oscar. Asadar, din cosurile cadou nu lipsesc articolele vestimentare care poarte numele marilor designeri ai lumii, precum si accesorii de lux – genti, portofele si curele din piele de calitate superioara.

Alimente si bauturi gourmet

Nu in ultimul rand, deliciile rafinate nu lipsesc din aceste cosuri cadou – ciocolata artizanala, trufe, dar si vinuri si sampanii scumpe. Evident, acestea sunt menite unui after-party pe cinste, dar sunt deseori luate acasa si savurate de celebritati in timpul lor liber.

Cosurile cadou oferite la premiile Oscar sunt o adevarata reflectie a luxului si exclusivitatii, aducand un plus de stralucire unui eveniment deja plin de opulenta. Aceste cadouri sunt atent selectionate pentru a oferi invitatilor o experienta de neuitat, demonstrand atentia la detalii si dorinta de a rasfata starurile de cinema.

Vrei sa te simti si tu ca un invitat la Oscar? Selectia Cadoul Special iti aduce in casa adevarate delicii, in forma produselor de import propriu pe care echipa le profesionisti le aduce din intreaga Europa, pentru ca tu sa-ti poti satisface poftele – dulciuri inedite, vinuri rafinate si bauturi cu adevarat tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *