Prima pagină » Stiri si curiozitati » Costume Halloween: Cele mai inedite și simple idei de pus în practică

Costume Halloween: Cele mai inedite și simple idei de pus în practică

29 oct. 2021, 16:16,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În luna octombrie majoritatea magazinelor sunt pline de costume de Halloween. Cei care sunt înnebuniți după Halloween caută zile în șir costumul perfect pentru petrecere. Unii care nu reușesc să-și găsească costumația dorită în magazinele fizice sau online apelează la croitorese pentru realizarea celui mai deosebit costum.

Majoritatea dintre noi în ajunul Halloween-ului intră în febra creației. Fiecare dorește să se facă remarcat prin alegerea făcută, cu cât mai inspăimântătoare sunt, cu atât mai bine. Alții își doresc să poarte costume amuzate care să surprindă prin ciudățenia lor. Dacă nu ai reușit să-ți găsești costumul perfect și ești încă în căutarea inspirației, nu te îngrijora, până duminică mai este timp.

decorațiuni din hartie in forma de dovleci, fantome si lilieci de Halloween

De Halloween poți să decupezi din hârtie colorată dovleci, pisici negre sau pălării de vrăjitoare

Costume Halloween inedite care te vor face remarcat

Dacă îți dorești să te costumezi într-un personaj ușor de realizat și amuzant, poți să fii o figurină LEGO. Cu siguranță vei reuși să-ți surprinzi prietenii cu această costumație. Personajul poate fi realizat chiar acasă. Ai nevoie doar de carton pentru a crea capul personajului și bustul acestuia. Acest costum poate fi personalizat și abordat atât de băieți cât și fete.

Dacă ești pasionat de tot ce este retro, inclusiv de filmele alb negru, această idee sigur o să-ți fie pe plac. Pentru a crea un personaj inspirat din filmele alb negru vei avea nevoie de îmbrăcăminte alb-negru adecvate perioadei istorice din care te inspiri. Un sfat ar fi anii `40, acești ani au o estetică spectaculoasă. Pentru a fi chiar din film poți să-ți acoperi fața cu fond de ten cu o nuanță sau chiar două mai deschisă decât pielea ta. Ulterior, pentru a crea o mască folosește o cantitate suficientă de pudră albă pentru a ajunge la nuanța de gri sau alb.

Dacă ești pasionat de personajele din filmele cu super eroi, poți să-ți cumperi o pelerină sau un costum cu super eroul preferat și ești gata de sărbătoare.

patru dovleci decorati de Halloween pe o banca

De Halloween, dorești să te faci remarcat prin costumul ales

 

Alte idei trăsnite de costume de Halloween

Japonezii obișnuiesc să poarte de Halloween și nu doar, pijamale foarte largi care arată ca un animal enorm de pluș. Un costum pufos și călduros, viu colorat, te va scoate din anonimat și va amuza pe toata lumea.

Fii o mumie! Abordează costumul consacrat acestei sărbători. Un astfel de costum este cel mai ușor de realizat fiind și destul de accesibil. Tot ce trebuie să faci pentru a realiza acest costum este să îmbraci o bluză albă și să te înfășori din cap până în picioare cu fâșii lungi de hârtie creponată albă. Dacă dorești să realizezi și efecte artistice poți să folosești niște ketchup pentru a da senzația de sânge.

Dacă ești o fire artistică, pasionat de artă poți să te costumezi într-un personaj de carnaval venețian. Desigur un astfel de costum necesită piese foarte frumoase, inedite și trebuie achiziționate din timp, însă, măștile venețiene le poți găsi foarte ușor. Dacă reușești să realizezi sau să găsești un costum precum cele din Veneția cu siguranță vei fi cel mai tare de la petrecere.

persoana imbracat in costum venetian de Halloween

De Halloween te poți costuma într-un personaj de carnaval venețian

Decorațiuni Halloween pentru un ambient perfect

Un decor veritabil de Halloween nu poate exista fără câțiva dovleci sculptați. Poți să cumperi dovleci deja sculptați în stilul sărbătorii sau poți să-i sculptezi singur cu familia și prietenii. Dovlecii sculptați sunt printre simbolurile acestui eveniment, iar decorul fără ei poate părea incomplet.

Pentru un ambient cât mai înfricoșător și specific sărbătorii, pânza de păianjen artificială va contribui la crearea unui decor original de Halloween. Dacă vrei să organizezi o petrecere pentru prietenii tăi poți să optezi pentru o pânză de paianjen în culori vii. Astfel, vei contura acea atmosferă perfectă pentru poveștile de groază. De asemenea, poți folosi și decorațiunile din iută.

Luminițile sunt o parte importantă din decorul de Halloween, poți cumpăra ghirlandă luminoasă în formă de păianjen, dovlecei sau lilieci. Dacă dispui de timp, este foarte distractiv să faci decorațiuni din hârtie. De asemenea, poți să decupezi din hârtie colorată dovleci, pisici negre sau pălării de vrăjitoare.

fantome din hartie intr-o rama langa lumanari de Halloween

Un decor veritabil de Halloween nu poate exista fără dovleci și fantome

Dacă ți-a venit deja o idee pentru costumul de Halloween și ți-ai stabili niște repere pentru decorarea casei în stilul specific, poți să-ți inviți prietenii pentru a vă bucura împreună de momentele petrecute alături. Cu niște foarfece și multă creativitate vei ajunge la un decor și la cel mai inedit costum de Halloween. De asemenea, vei reuși chiar să te distrezi în timp ce te pregătești de cea mai înfricoșătoare sărbătoare a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *