Prima pagină » Cancan » Costin Gheorghe, mesaj controversat după ce Răzvan Simion a aflat de „amantlâc”

Costin Gheorghe, mesaj controversat după ce Răzvan Simion a aflat de „amantlâc”

14 oct. 2020, 11:06,
în Cancan

Costin Gheorghe a transmis un mesaj controversat pe o rețea socială după ce Răzvan Simion ar fi aflat de relația acestuia cu Lidia Buble. Fostul fotbalist a răspuns printr-un text ceea ce se vrea a fi un mesaj pentru acela care a trădat. Fratele cântăreței Elena Gheorghe a fost surprins în imagini alaturi de Lidia, în perioada în care artista era iubita lui Răzvan Simion.

Imaginile au fost prezentate de către cancan.ro. În fotografii cei doi par să fie mai mult decât simpli prieteni. Potrivit informațiilor apărute în tabloidul cancan, pozele ar fi fost făcute în urmă cu un an, ceea ce înseamnă că Lidia l-a ”tradus” pe Răzvan Simion.

Costin Gheorghe, mesaj controversat pentru Răzvan Simion

”Omul rău seamănă cu cărbunele. Dacă nu te arde, te murdărește!”, a scris Costin Gheorghe, într-un Insta Stories, vând astfel să-l taxeze pe acela care a trimis pozele la presa. Costin Gheorghe a și avut o reacție vizavi de imaginile cu Lidia Buble și relația dintre ei.

”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau să comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe, potrivit cancan.ro.

Reacția lui Răzvan Simion după mesajul lui Costin Gheorghe

Într-un Insta Story, Răzvan Simion a pus o melodie a trupei Holograf, la care refrenul sună sugestiv, ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!” Altfel, cei doi s-au despărțit acum șase luni, după cinci ani de relație. Răzvan a fost cel care a anunțat separarea, pe rețeaua de socializare.

”Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Artista a scos totul la iveală

Chiar dacă despărţirea dintre cei doi a uimit opinia publică din România şi a ţinut prima pagină a ziarelor multe zile la rând, puţini ştiu care a fost cauza care a dus la ruptura celor doi. Se pare că lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion ies la iveală tocmai din versurile ultimei melodii lansată de artistă împreună cu trupa Vunk. De asemenea, cântăreaţă le-a dezvăluit fanilor săi că în toate melodiile sale se regăsesc fragmente din viaţa ei.

Lidia Buble le-a dezvăluit recent fanilor săi că niciodată nu a lansat o melodie în care să nu pună fragmente din viaţa ei. Astfel, imediat după apariţia piesei „vino, du-te”, cantata alături de trupa Vunk, artista a mai făcut o serie de dezvăluiri pe contul ei de Instagram, cu trimitere directă către relaţia cu Răzvan Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *