Prima pagină » Titlurile zilei » Costică Murariu, un agent imobiliar din Iași, a devenit viral pe TikTok!  Ca să atragă atenția, bărbatul se filmează în tot felul de poziții nefirești: „Sunt ideile mele” – VIDEO
Costică Murariu, un agent imobiliar din Iași, a devenit viral pe TikTok!  Ca să atragă atenția, bărbatul se filmează în tot felul de poziții nefirești: „Sunt ideile mele” - VIDEO

Costică Murariu, un agent imobiliar din Iași, a devenit viral pe TikTok!  Ca să atragă atenția, bărbatul se filmează în tot felul de poziții nefirești: „Sunt ideile mele” – VIDEO

28 sept. 2024, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Costică Murariu, un agent imobiliar din Iași, a devenit viral pe TikTok, printr-o metodă inedită. Bărbatul alege să prezinte imobilele în timp ce dansează, aleargă sau stă în cap. Clipurile create de agentul imobiliar sunt vizualizate de zeci de mii de persoane.

Costică Murariu, un agent imobiliar din Iași, a devenit viral pe TikTok!

Costică Murariu alege să promoveze imobilele pe care dorește să le închirieze sau să le vândă prin intermediul unor clipulețe postate pe TikTok. Clipurile de prezentare realizate de Costică Murariu au intrat în atenția lui Andrei Chiri, un tiktokăr care prezintă cele mai ciudate locuințe de pe piața imobiliară. Acesta l-a ironizat pe Costică Murariu și i-a sugerat să schimbe numele agenției din „Locuința Confortabilă” în „Locuința din Iași” sau „Locuința în care nu sunt așa de mulți gândaci”. Clipul postat pe TikTok a fost vizualizat de peste 160 de mii de persoane, înregistrând mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Ce apreciez eu cel mai mult la domnul Costică este că pare genul de agent care se implică sută la sută, pare că s-ar pune și în cap pentru clienții dânsului. S-a luat trâmbițita și la dumneavoastră? Vedeți că e boală grea. Știu că agenția se cheamă «Locuința Confortabilă din Iași», doar că nu pare prea confortabilă această locuință. M-am uitat din toate unghiurile, ascuțite, obtuze, o fi plecat confortul la magazin să-și ia țigări când ați venit dumneavoastră. Poate schimbați totuși numele agenției, să se potrivească unei palete mai largi de populație, cum ar fi «Locuința din Iași» sau «Locuința în care nu sunt așa de mulți gândaci». Care este treaba cu folia albastră, este ringul de la gala RXF, în care se bate șoarecele cu blană de angora cu șoarecele de mătase? Domn Costică, arată baia asta de parcă gresia și faianța au venit neinvitate la o petrecere, s-au îmbătat și au rămas acolo. Pare că igrasie nu intră în baie, că îi e frică de mucegai. Domnul Costică, o fi altfel mai aproape de Prut, dar la noi, apartamentul cu o cameră se numește garsonieră”, a comentat într-un TikTok Andrei Chiri.

În timp ce unii agenți imobiliari ar face orice să-și găsească clienți, altii renunță la ei din motive cât se poate de ciudate. Agenția imobiliară Blitz a scăpat de un chiriaș pentru că este de etnie rromă.

Costică Murariu: „Nu mă inspir de la nimeni”

Clipul postat pe TikTok de Andrei Chiri a fost vizualizat de peste 160 de mii de persoane, înregistrând mii de aprecieri și sute de comentarii. Unele persoane i-au luat apărarea agentului imobiliar. Concurența între agenții imobiliari din Iași este destul de mare. În acest context, pentru a-și spori veniturile, Bogdan Mistreanu, un agent imobiliar din Iași, este acuzat de o clientă că a încercat să perceapă fraudulos un comision din vânzarea unui imobil.

„`Nea Costică pare om de omenie. Nu țipă, nu urlă. Vinde chestii atât de ieftine, că trebuie să fie ceva stricat la ele …și, de multe ori, este, dar omul pare bine intenționat”, a fost unul dintre comentariile postate la clip.

Au fost însă și persoane care l-au ironizat.

„S-a stricat, tataie”, a fost unul din comentariile postate de internauți.

Clipurile realizate de Costică Murariu sunt destul de surprinzătoare, agentul imobiliar postându-se stând în cap, alergând sau dansând. Reporterii BZI l-au întrebat pe bărbat de unde se inspiră atunci când filmează clipurile de promovare.

„Știu despre clipul făcut de acel băiat, nu mă deranjează, până la urmă, e publicitate. Ideile de promovare sunt ale mele, nu mă inspir de la nimeni. Uneori, am succes cu ele, uneori, nu”, a declarat Costică Murariu, agentul imobiliar din Iași care a devenit viral pe TikTok.

 

@andreixchiri Cel mai bun agent imobiliar din lume #chiriandrei #imobiliare ♬ Gnossiennes No. 1 (piano)(1100904) – LEOPARD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`