Prima pagină » Cancan » Costi Ioniţă a fost eliminat de la Survivor România 2021. Ce mesaj a transmis artistul

Costi Ioniţă a fost eliminat de la Survivor România 2021. Ce mesaj a transmis artistul

25 ian. 2021, 12:54,
în Cancan

Duminică seara, în competiţia de la Kanal D, au fost propuşi pentru eliminare Costi Ioniţă, Roxana Nemeș şi Alexandra Stan. Într-un final, cel care a părăsit competiţia a fost Costi Ioniţă.

Costi Ioniţă a transmis, un mesaj, după ce a stat câteva săptămâni în Republica Domincana pentru a-şi demonstra că poate să-şi depăşească limitele.

Costi Ioniţă a fost eliminat de la Survivor România

Aseară, echipa Faimoşilor i-a propus pentru eliminare pe Costi Ioniţă şi Roxana Nemes. Zanni, cel mai iubit concurent a fost votat de telespectatori, aşa că a avut dreptul să facă la rândul său să propună un coleg pentru eliminare. El a ales-o pe Alexandra Stan.

Înainte să afle că este eliminat din competiţia Survivor România 2021, Costi Ioniţă a transmis, un mesaj, după ce a stat câteva săptămâni în Republica Domincana pentru a-şi demonstra că poate să-şi depăşească limitele.

”Am descoperit că pot să trăiesc în condiţii din acestea, cu tarantule, păianjeni şi şoricei, am reuşit să dorm liniştit. Într-adevăr, foarte puţină hrană şi eu consider asta ca un post. Este ceva extraordinar, serios. Pentru mine aceste săptămâni au fost extraordinare”,a spus Costi Ioniţă.

După ce a aflat decizia telespectatorilor, Costi Ioniţă şi-a îmbrăţişat colegii, şi-a luat rămas-bun şi a mărturisit ce a însemnat pentru el competiţia Survivor 2021.

”Cum să zic.. Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viaţa unui om să fie echilibra şi să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învăţat foarte multe lucruri.

Este o experienţă extraordinară şi o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea şi cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut şi o să fac lucruri minunate şi măreţe”, a mai spus Costi Ioniţă.

Scandal la Survivor – Jador şi Morosanu au sărit la bătaie

În ediţia difuzată duminică, 10 ianuarie, a Survivor România, Cătălin Morosanu a fost plin de nervi. Acesta s-a enervat după proba disputata cu unul dintre „războinici”. După cum era de aşteptat, a apărut şi o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Morosanu au fost foarte deranjaţi de atitudinea „războinicilor”.

Astfel, Jador, Morosanu. de la „faimoşi”, şi Starlin, concurentul din echipa „războinicilor”, s-au luat la hartă. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morsanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limita de „războinic”, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Morosanu.

Mai mult, Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O să plângi doi ani după aia”, i-a spus Jador lui Starlin.

Apoi, Morosanu şi Stranlin s-au confruntat pe traseul din Republica Dominicana, războinicul a fost cel care a câştigat iar Morosanu, enervat că a pierdut punctul în confruntarea cu războinicul nu s-a putut lăsa învins şi i-a declarat lui Starlin revanşa.

„Te mai prind eu odată!”, i-a spus Morosanu războinicului.

Cine sunt „faimoşii” de la Survivor România 2021

În această ediţie a emisiunii concurs Survivor România, echipa „faimoşilor” este alcătuită din numeroase vedete. Survivor se anunţă o competiţie spectaculoasă, ţinând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenţilor. Aşadar, aceştia sunt Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Coşti Ioniţă, Cătălin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache şi Ana Porgras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`