Prima pagină » Sport » Costel Gâlcă, invincibil! Antrenorul care a realizat tripla cu FCSB e la un pas de un record impresionant
Costel Gâlcă, invincibil! Antrenorul care a realizat tripla cu FCSB e la un pas de un record impresionant

Costel Gâlcă, invincibil! Antrenorul care a realizat tripla cu FCSB e la un pas de un record impresionant

06 iun. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Vejle Boldklub, poate ajunge la un record impresionant. În cazul unui rezultat bun obținut pe terenul celor de la Frederica, Gâlcă va ajunge la 18 meciuri consecutive de campionat fără eșec în liga secundă din Danemarca

Costel Gâlcă (48 de ani), antrenorul celor de la Vejle Boldklub, poate egala un record de invincibilitate, după meciul pe care echipa sa îl va disputa în această seară.
În cazul unui rezultat bun obținut pe terenul celor de la Frederica, Gâlcă va ajunge la 18 meciuri consecutive de campionat fără eșec în liga secundă din Danemarca. Ultima înfrângere a lui Vejle a venit în runda a patra din acest sezon, pe 14 august 2019, chiar contra rivalei de astăzi, scor 0-1.
Precedentul astfel de record de invincibilitate deținut de Vejle data din sezonul 2007/2008, la finalul căruia echipa daneză promova în prima ligă, după 18 meciuri consecutive fără înfrângere, anunță clubul fostului internațional român
În același timp, Vejle nu a mai pierdut în deplasare din 28 aprilie 2019, de atunci fiind disputate 11 partide.

Costel Gâlcă vrea să revină cu Vejle Boldklub în prima ligă din Danemarca

Antrenorul care a realizat tripla cu FCSB, în sezonul 2014/2015, a preluat-o pe Vejle în martie 2019, însă nu a reușit să evite retrogradarea.
În acest sezon, echipa lui Costel Gâlcă este lider în liga secundă, cu 45 de puncte acumulate în 21 de runde, la șapte lungimi de ocupanta locului secund, Viborg.
Campionatul din Danemarca s-a reluat la data de 29 mai, iar Costel Gâlcă povestea, într-un interviu acordat Digi Sport, cum a decurs pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

„Copiii sunt pe la școli acasă, noi mai avem o reședință și în Spania, astfel că soția își împarte timpul petrecut. S-a nimerit să fiu singur aici în această criză globală. Dar, repet, aici nu o simt neapărat atât de pregnant cum citesc că se întâmplă acasă și nu mai zic prin alte părți ale continentului.
Sunt relaxați oamenii, nu atât de relaxați ca în Suedia, dar în orice caz. Nu zic că e bine sau rău, doar constat. În mare am același program. Ies la alergare zilnic, mici cumpărături, mult studiu, cărți de lectură, filme, știri. Chiar nu am timp să mă plictisesc”, spunea Gâlcă.

2015 este anul în care Gâlcă reușea tripla cu FCSB, formată din titlu, Cupa României și Cupa Ligii.
Almeria B, România U17, Espanyol, Al Taawon și Al Feiha sunt celelalte echipe la care a mai antrenat românul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *