Prima pagină » Titlurile zilei » Costel-Florin Văscu, preotul alungat de enoriași după ce a fost prins cu amanta, și-a ieșit din minți! Slujitorul Domnului a trimis o serie de mesaje șocante: „Dacă nu te spânzuri, o să-ți tai gâtul ca la porc” – EXCLUSIV

Costel-Florin Văscu, preotul alungat de enoriași după ce a fost prins cu amanta, și-a ieșit din minți! Slujitorul Domnului a trimis o serie de mesaje șocante: „Dacă nu te spânzuri, o să-ți tai gâtul ca la porc” – EXCLUSIV

01 iul. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Costel-Florin Văscu, preotul alungat de enoriași după ce a fost prins cu amanta, a trimis, în urmă cu câteva zile, o serie de mesaje șocante atât familiei presupusei sale amante, cât și reporterilor BZI. Mesajele trimise de acesta sunt de o violență extremă

Costel-Florin Văscu a fost alungat, înainte de Sărbătorile Pascale, de enoriașii din localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, după ce s-a aflat că avea o relație extraconjugală cu o tânără din Pașcani, Iulia Vasilica Ț. Femeia era căsătorită la rândul său, fiind mama unui băiețel în vârstă de 11 ani. În ciuda scandalului provocat, Costel-Florin Văscu nu a fost caterisit, ci doar transferat din Arhiepiscopia Iașilor în cea a Tomisului, acolo unde continuă să slujească. Odată cu transferul său, Costel-Florin Văscu și-a luat cu el și presupusa amantă, care a renunțat cu totul la familie pentru a fi alături de preot.

Preotul alungat de enoriași după ce a fost prins cu amanta și-a ieșit din minți

În urma articolului „Desfrânare dusă la extrem în sânul Bisericii Ortodoxe! Enoriașii dintr-o parohie din Iași s-au minunat când au aflat ce face acest preot: «Locuiește în aceeași casă și cu soția, și cu amanta»”, preotul Costel-Florin Văscu le-a trimis reporterilor BZI un mesaj cu afișare unică pe WhatsApp, care conținea doar injurii și cuvinte vulgare. În aceeași zi, preotul i-a trimis și surorii amantei sale un mesaj deosebit de violent. Costel-Florin Văscu ar fi recurs la acest gest, deoarece Iulia Vasilica Ț. nu mai este susținută nici măcar de familia sa, sora amantei împotrivindu-se relației cu preotul. Reporterii BZI au intrat în posesia acestui mesaj.

„Scroafă împuțită, dacă nu te spânzuri, o să-ți tai gâtul ca la porc. Du-te dracului odată pentru totdeauna”, a fost mesajul trimis de Costel-Florin Văscu.

În urma preotului au rămas o mulțime de datorii

Deși au trecut circa două luni de când Costel-Florin Văscu a fost alungat de enoriași din parohia Hăbășești, noi și noi detalii șocante ies la iveală despre relația sa cu Iulia Vasilica Ț.

„Soțul ei era să-i prindă în fapt în apartamentul lor. Băiatul dormea în dormitor, iar ea își făcea treaba cu popa în sufragerie. Noroc că nu a intrat peste ei, că se putea întâmpla o nenorocire, atunci nu aveau ce să mai nege. El vrea cu orice preț să rămână preot, altceva nu știe să facă. E de la casa de copii, nu a muncit o zi în viața lui. Acum, o ține pe ea de paravan, să nu-l răspopească”, a declarat un enoriaș apropiat de familia Iuliei Ț.

Enoriașii susțin că preotul Costel-Florin Văscu ar fi lăsat parohia cu o mulțime de datorii care trebuie acum să fie suportate de către locuitorii din Hăbășești.

„Noi, enoriașii, nu suntem revoltați doar pentru scandalul pe care le-a iscat preotul în comunitate, ci și pentru că a lăsat o mulțime de datorii, are în jur de 8.000 de lei datorie la lumânări. Cei de la Protopopiatul Pașcani au spus că ne așteaptă un an să plătim, dar oamenii din sat nu vor să cotizeze încât să-i plătească fostului preot datoriile. El cheltuia banii cu amanta și noi să plătim datoriile lui, nu e drept. A lăsat și la întreținere o mulțime de datorii, pentru ce consuma la casa parohială. Biserica e degradată, e monument istoric și nu se poate interveni, dar cu banii ăștia puteam repara ceva împrejurul ei”, a declarat un alt enoriaș, revoltat de comportamentul preotului care a fost alungat din sat după ce a fost prins cu amanta.

Comentarii
  • @redactia, voi insistati sa platiti despagubiri pentru calomnie
    continuati sa publicati zvonuri de la gura satului pina cind intr-o buna zi va bate la usa executorul judecatoresc 🙂

  • Oamenii își fac meseria, sunt autorizați, nu știi că insulta și calomnia nu mai sunt încriminate în c.p.?

  • nu a fost nimic penal…doar oamenii s-au simtit lezati, l-au dat in judecata si el a pierdut
    cu ocazia asta a si slabit…nu avea nevoie de atit de multa mincare

  • IPS Costel Florin

    Oricum sunt toate scroafe înpuțite !, msi ales după ce leam regulat pe majoritatea celor mai tinere !, boii jegoși de bărbați mau alugat de ciudă că le regulam femrile !, dar asta este o practică normală în toate bisericile ortodoxe fraerilor !, popa are dreptul să reguleze toată parohia !, iar voi idioților sunteți socotiți ca și capete în parohie ! , e adevărat că la casa de copii eram homosexual regulat de ăia mai mari !, că așa e la casa de copii dar acum îmi plac femeile și fetele voastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *