Prima pagină » Cancan » Costel Busuioc nu a mai divorțat și s-a întors la soție. Mai mult, tenorul a dezmințit că ar fi avut o amantă

Costel Busuioc nu a mai divorțat și s-a întors la soție. Mai mult, tenorul a dezmințit că ar fi avut o amantă

22 nov. 2021, 10:12,
în Cancan

În ciuda zvonurilor apărute în presă, Costel Busuioc nu a divorțat. El și nevasta lui sunt împreună de ani buni, și au împreună 4 copii. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului 1998. Zvonurile despre divorț au luat amploare după ce au apărut mai multe poze în care Costel Busuioc era în compania unei femei pe nume Mariana Trifu. Astăzi, Costel Busuioc acceptă să cânte doar la evenimente caritabile și evită orice apariție televizată.

Costel Busuioc a devenit celebru după ce a câștigat concursul de muzică Hijos de Babel. Din cauza traiului dificil din România, s-a mutat în Spania, unde a lucrat ca zidar. Deși spera să ajungă pe marile scene ale lumii, lipsa studiilor muzicale i-a pus bețe în roate. Din această cauză, cel denumit Pavarotti din Carpați s-a retras pentru o vreme în America, unde a cântat în biserici penticostale. Fiica sa, Maria Busuioc, îi moștenește talentul artistic. Recent, aceasta a participat într-un show de televiziune.

Costel Busuioc nu a divorțat

Costel Busuioc și soția sa sunt căsătoriți de mai bine de 22 de ani. El și Daniela Busuioc au împreună 4 copii. În trecut, s-a zvonit că tenorul are de gând să își părăsească familia pentru o amantă, care era mai tânără decât soția. Aceste zvonuri au fost alimentate și de pozele în care Costel Busuioc apărea alături de o femeie brunetă. Numele acesteia era Mariana Trifu și, pe atunci, lucra într-o agenție de turism. După apariția zvonurilor, tenorul a fost invitat într-o emisiune de televiziune, unde a infirmat zvonurile.

„Nu este absolut nimic adevărat. Este o minciună grosolana pe care o voi ataca în instanță. Nu este posibil sa dărâmi un om pe baza spuselor unui cetățean oarecare. Suntem o familie normală. Nu am divorțat.”

Cum arată acum „Pavarotti din Carpați”

Astăzi, Costel Busuioc are 47 de ani, iar timpul și-a pus amprenta asupra sa. Cu banii câștigați în urma concursului Hijos de Babel, artistul și-a cumpărat un teren de 5.000 de mp în Arad și un automobil Opel Zafira. Terenul nu a fost cumpărat în scopul construirii unei case, ci pentru afaceri imobiliare. Din păcate, criza economică din 2008 i-a dat planurile peste cap. Cum arată acum „Pavarotti din Carpați” Cu toate că nu a obținut cariera la care spera, Costel Busuioc și-a găsit liniștea în Dumnezeu. Din acest motiv, a decis să se convertească la religia penticostală.

În prezent, Pavarotti din Carpați cântă doar la evenimente caritabile și evită orice formă de publicitate. Costel Busuioc a pierdut marele premiu deoarece a reziliat contractul cu casa de discuri. Motivul pentru care nu mai onorează decât concerte caritabile este pentru a protesta față de publicitatea care nu i-a folosit la nimic în carieră.

Fiica lui Costel Busuioc îi calcă pe urme tatălui său. În acest an, a apărut într-un show televizat de talente și i-a cucerit pe jurați cu talentul său. Artistul Carla’s Dreams i-a lăudat talentul, spunându-i că a cântat cu foarte multă pasiune. Totodată, ea a vorbit despre cum este să aibă un tată faimos.

„Să fiu fata lui Costel Busuioc are şi avantaje, şi dezavantaje. Avantajele sunt că am parte de educaţie muzicală extra. Partea nasoală este că, de fiecare dată când cânt, lumea se aşteaptă să-l vadă pe tatăl meu prin vocea mea, şi nu este cazul”, a declarat Maria Busuioc.

Așadar, Costel Busuioc nu a divorțat și își trăiește viața departe de ochii presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024