Prima pagină » Radio » Actualitate » Costel Busuioc a ajuns de nerecunoscut. Cum arată „Pavarotti din Carpați” la 48 de ani

Costel Busuioc a ajuns de nerecunoscut. Cum arată „Pavarotti din Carpați” la 48 de ani

19 dec. 2022, 12:27,
în Radio

Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Carpați”, a ajuns de nerecunoscut la aproape 15 ani de când a cunoscut celebritatea. În 2008, tenorul fără studii de specialitate a reușit să câștige marele premiu la un concurs de talente din Spania. Însă, cu trecerea timpului, norocul nu i-a surâs lui Costel Busuioc, iar acum duce o viață departe de luminile reflectoarelor.

Multora nu le-a venit să creadă când au văzut cum arată acum Costel Busuioc. Artistul poreclit „Pavarotti din Carpați” a devenit celebru la nivel internațional în anul 2008. Atunci a reușit să câștige concursul muzical „Hijos de Babel” din Spania și a primit marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum și un contract cu o casă importantă de discuri. Cu toate acestea, în loc să aibă o carieră înfloritoare și să facă o avere din muzică, Costel Busuioc a dispărut din lumina reflectoarelor.

Costel Busuioc a ajuns de nerecunoscut

Anul acesta, Pavarotti de România a împlinit vârsta de 48 de ani. S-a schimbat total și este de nerecunoscut. A luat mai multe kilograme în plus și are o barbă generoasă. A avut însă și motive de bucurie, căci una dintre fiicele lui, Sara, a împlinit recent 18 ani. Cealaltă fiică a lui Costel Busuioc, Maria, a participat la X Factor.

Nici Costel Busuioc nu a renunțat definitiv la muzică, deși nu a avut parte de succesul pe care îl visa. În prezent, el cântă la diverse evenimente, inclusiv în biserică. În plus, „Pavarotti din Carpați” nu mai are banii primiți la cpncursul din Spania, iar criza financiară l-a lovit și ea.

După ce își cumpărase un teren lângă Arad, cu scopul revânzării pentru un preț mai mare, nu a mai reușit să îl vândă. De asemenea, o altă parte din bani a fost folosită ca să își cumpere o mașină. Mai precis, un model Opel Zafira, însă între timp și-a cumpărat Dacia Duster. Pe lângă investițiile în bunurile materiale, Costel Busuioc și-a mai cheltuit banii și pe cursuri de muzică, dar și pe stiliști, pe care i-a angajat ca să se ocupe de imaginea lui.

Cine este, de fapt, „Pavarotti din Carpați”

Costel Busuioc i-a cucerit pe spanioli cu vocea lui de aur și a fost poreclit chiar „Pavarotti din Carpați”, dar visul lui s-a năruit rapid. A încercat de mai multe ori să devină faimos la nivel internațional, dar a eșuat și apoi s-a întors în România, unde trăiește și acum împreună cu familia lui.

Costel Busuioc este un tenor român, deși nu are studii de specialitate. A încercat de mai multe ori să își facă o carieră în lumea operei, mai ales după ce a câștigat o competiție muzicală din Spania. S-a născut în data de 21 octombrie 1974, la Tomești, județul Iași, și are vârsta de 48 de ani. Este căsătorit cu Daniela Busuioc din anul 1998. Cei doi au împreună patru copii: Tabita, Rebecca, Daniel și Sara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024