Prima pagină » Cancan » Costel Bojog este unul dintre cei mai buni actori de stand-up din România. Iată ce studii are

Costel Bojog este unul dintre cei mai buni actori de stand-up din România. Iată ce studii are

21 apr. 2023, 14:25,
în Cancan

Costel Bojog se numără printre cei mai buni actori de stand-up din România. Află, în continuare, ce studii are și ce l-a determinat să devină comediant.

Costel Bojog este o adevărată legendă a comediei românești, fiindcă stăpânește umorul ca nimeni altul. Cu fiecare apariție face ravagii pe scenă, glumele lui ajungând la urechile a mii de oameni. El face stand-up de mai mult de zece ani și este invitat la numeroase evenimente și emisiuni televizate. A fost prezent chiar și la „iUmor”, unde și-a încântat fanii cu poantele lui savuroase, dar a avut și rol de jurat. Același rol îi este atribuit și în cadrul unei alte emisiuni de succes, „Stand-Up Revolution”, alături de Viorel Dragu, Claudiu Teohari, Dan Badea și Maria Popovici.

Costel Bojog are o familie numeroasă – trei copii, o soție minunată și două pisici (pe care le menționează deseori în numerele sale de stand-up).

Ce studii are Costel Bojog, unul dintre cei mai buni actori de stand-up din România

Timp de trei ani, Costel Bojog a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, dar a ales să meargă pe alt drum. Tocmai de aceea, el este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Decizia de a alege altă facultate a fost luată după ce s-a apucat să performeze pe scenă și să facă nenumărați oameni să râdă.

Costel Bojog poate fi urmărit la show-urile de stand up comedy și improvizație, din Club 99, dar și în turneele pe care le organizează în țară, alături de Viorel Dragu și Claudiu Teohari. El mai poate fi văzut și în piese de teatru și filme, precum: „4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile”, „Amintiri din epoca de aur” sau „WebSiteStory”.

Când a devenit actor de stand-up

Costel Bojog a decis să devină comediant în momentul în care a realizat cât de mulți oameni poate să facă să râdă. El este un adevărat povestitor, un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, dar și o persoană cu un umor efervescent.

Povestea lui în lumea stand-up-ului a început brusc. S-a dus direct pe scenă, a arătat lumii ce poate și a fost extrem de apreciat. Acest lucru i-a conferit încredere deplină că trebuie să meargă pe acest drum.

„Eu nu apucasem să văd cum se face stand-up la noi. M-am dus direct pe scenă. De fapt, chiar în seara în care am şi văzut pentru prima dată, atunci am şi urcat pe scenă. Octavian Strunilă făcea stand-up acolo, cu Bobonete, Bordea, Cristian Dumitru, erau mai mulţi… Teo era şi el printre ei, iar eu doar ce văzusem şi nu pot să spun că m-a dat pe spate foarte puternic. Aşa mai văzusem la Seinfeld, dar nu aveam idee ce face el de fapt acolo, doar înţelegeam cumva convenţia.

Şi am urcat pe scenă, dar nu eram pe uscat, adică luasem ceva la bord înainte şi m-am exteriorizat, am fost foarte energic şi am spus o poveste, două-trei. Ţin minte că povestisem cum am stat trei ore la un vivariu din Tulcea cu soţul surorii mele, care era o enciclopedie vie despre natură şi animale. Descriam cât de mică era căsuţa aia şi că noi am stat atâtea ore acolo. Dacă era un muzeu mai mare, un an de zile îl petreceam acolo. Ţin minte că am avut un feedback foarte mişto din partea oamenilor din sală şi cei care făceau stand-up acolo şi mi-au insuflat foarte multă încredere.”, a povestit Costel Bojog , în cadrul unui interviu acordat pentru evenimente-constanta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`