Prima pagină » Cancan ultimă oră » Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil

Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil

09 aug. 2024, 20:20,
în Cancan ultimă oră

În urmă cu cinci ani, o femeie susține că a fost amanta lui Costel Biju. Tânăra avea pe atunci 27 de ani și a devenit mama unei fetițe pe nume Raisa, pe care, ulterior, manelistul a recunoscut-o. Atunci, Costel Biju spunea că face tot posibilul să se ocupe de fiica lui, doar că la cinci ani distanță, se pare că situația s-ar fi schimbat, căci, de curând, manelistul a acuzat-o pe Florentina Ioniță că nu ar fi o mamă bună.

În urma testului de paternitate făcut în urmă cu cinci ani, s-a constatat că manelistul Costel Biju are o fiică împreună cu amanta, pe care a și recunoscut-o. Femeia îl acuză, la acel moment, că nu se ocupă de copilul pe care îl au împreună, în condițiile în care el spunea că își face datoria de tată.

Costel Biju vrea copilul pe care îl are cu amanta

Într-un live făcut pe TikTok, Costel Biju a povestit că a fost deschis un proces, asta după ce a aflat că Florentina Ioniță nu s-ar ocupa de fetiță. Manelistul spune că i-a trimis mereu bani femeii, în timp ce soția lui, Andreea, care a fost de acord de atunci ca el să se implice în creșterea fetiței, îi cumpăra cadouri și haine copilului. Ba mai mult decât atât, manelistul spunea că vrea să o crească și este convins că va ajunge în grija lui.

„Am demarat deja tot ce trebuie. Mi-am pus avocații să demareze, plus ce spune legea, aia facem. Dacă spune legea că trebuie să dau 200-300 de lei pe lună, o să dau, cum am dat și până acum. Cadouri, hăinuțe, în fiecare anotimp. Soția mea, Andreea, s-a ocupat de cadouri și de hăinuțe și de Moș Crăciun, și de Moș Nicolae, și de Paște (…) Fata va fi la mine în curând”, a spus Costel Biju, într-un live, pe TikTok.

Manelistul susține că i-ar fi plătit și chiria și pe un an

Costel Biju mai spune că motivele pentru care vrea să ia fetița de lângă mamă sunt întemeiate. Ar fi aflat că pe numele Florentinei Ioniță ar fi fost făcute mai multe reclamații, iar vecinii i-ar fi spus că femeia nu are grijă de fetiță.
Manelistul a mai declarat că amanta și copilul locuiesc într-un apartament pentru care el ar fi plătit chiria pe un an, precizând că are dovezi care arată acest lucru, dar și faptul că i-a trimis constant bani mamei fetiței.

„Nu am vrut să o iau de lângă mama ei, dar am cu ce să justific toate cele, plus că nu știu dacă poate să aibă ea grijă de copil. Am foarte multe reclamații de la vecinii unde au stat în chirie. Și acum are apartament plătit pe un an de zile. Am toate actele, am totul prin notariat (…) Raisa este o binecuvântare de la Dumnezeu, dar dacă tot vorbim de Dumnezeu și îl amestecăm pe Dumnezeu, voi face dreptate în numele lui Dumnezeu”, a mai spus manelistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *