Prima pagină » Cancan ultimă oră » Costel Biju, aruncat cu forța în piscină și obligat să cânte de acolo, la o petrecere? Care ar fi fost explicația

Costel Biju, aruncat cu forța în piscină și obligat să cânte de acolo, la o petrecere? Care ar fi fost explicația

04 aug. 2024, 10:40, 1 ,
B, , h, , în Cancan ultimă oră
Costel Biju a fost aruncat în piscină și pus să cânte de acolo? Un videoclip care s-a viralizat pe rețelele de socializare îl arată pe manelist în timp ce fredona o piesă în timp ce era în apă, iar publicul stătea în jurul său pentru a-l asculta.
Costel Biju, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din România ar fi avut parte de un moment neașteptat în cadrul unui eveniment la care a cântat. Un videoclip publicat pe TikTok care s-a viralizat în scurt timp a ridicat mai multe semne de întrebare printre internauți.

Costel Biju a fost obligat să cânte din piscină?

Costel Biju este unul dintre maneliștii care se clasează pe locurile fruntașe în topurile muzicale. Piesele lui sunt cunoscute în toată țara și are numeroși fani care să-l îndrăgească. Cu toate că a anunțat că dorește să se retragă, cântărețul încă mai susține concerte și este invitat la eveniment pentru a întreține atmosfera.
Un videoclip care s-a viralizat pe TikTok a ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la Costel Biju. El este filmat în timp ce cânta din piscină, iar din versurile sale reiese că ar fi fost aruncat în apă și pus să cânte de acolo. Nu se știe exact cum a ajuns acolo, dar și descrierea videoclipului arată același lucru. Cu toate acestea, manelistul face tot haz de necaz și nu lasă nimic să stea în calea talentului său.
„Cântă Biju din piscină / Eu fac cel mai bun sistem / Fiindcă sunt cel mai modern / Eu cu sistem fără milă / M-au aruncat în piscină”, sunt versurile care se aud de la Costel Biju.

Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua lui

Când și-a sărbătorit ziua de naștere, Costel Biju a ales să meargă într-un loc inedit și anume pe Muntele Athos. Manelistul nu a fost singur, ci alături de alți prieteni cu care și-a dorit să aibă parte de o experiență unică, în Grădina Maicii Domnului.
Pe rețelele de socializare a împărtășit aceste momente pline de entuziasm adăugând că a mers să se roage atât pentru el, cât și pentru cei dragi. A transmis și un mesaj important pentru fanii săi cu privire la bunătate și preaslăvire.
„Am ales ca astăzi de ziua mea să ajung aici, la Muntele Athos, în Grădina Maicii Domnului. Am luat cu mine câțiva prieteni de suflet, am venit să ne rugăm pentru familii, pentru copii, prieteni, pentru toate cunoștințele noastre și pentru colegii noștri, de ce nu. Am pomenit numele la foarte mulți colegi de-ai mei. Dumnezeu să ne apropie, să ne mărească și să ne întărească credința. Ce doresc mie, familiei mele și copiilor mei să vă dea Dumnezeu și vouă. Vă pup și vă iubesc, Costel Biju, omul lui Dumnezeu, se roagă pentru toată România. Să fim mai buni pentru că viața este atât de scurtă încât nu avem habar niciunul dintre noi. Astăzi putem fi și mâine se poate încheia totul”, a spus Costel Biju pe rețelele de socializare.
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *