Prima pagină » Local » Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a votat la alegerile locale și europarlamentare – FOTO, VIDEO

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a votat la alegerile locale și europarlamentare – FOTO, VIDEO

09 iun. 2024, 08:26, 3 ,
în Local

Încă de la primele ore ale dimineții, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a votat la alegerile locale și europarlamentare. Acesta a fost însoțit de colegii sai de partid Mihai Chirica, Alexandru Muraru, Liviu Brătescu, Andrei Cazacu și Andrei Apreotesei.

Acesta a votat la grădinița cu program prelungit nr. 25.

„Am votat cu drag și dragoste pentru Iasi, am votat pentru toți acei ieșeni care in urma cu 4 ani și-au pus speranțele in noi. Întotdeauna, ca și la școala, emoții au cei care au învățat”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Astazi, 9 iunie 2024, ieșenii își aleg liderii locali și reprezentanții din Parlamentul European. În doar 10 minute s-au înregistrat 539 de voturi, în municipiu, iar în județ 4558.

Secțiile de vot sunt deschise începând cu ora 7.00, până la orele 22.00, dar pot fi și excepții. În cazul în care în incintă sunt persoane care nu au reușit să voteze și stau la rând, președintele secției de votare poate prelungi programul până la ora 23.59.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *