Prima pagină » Local » Costel Alexe, întâlnire cu managerii spitalelor ieșene pe care Consiliul Județean le are în administrare
Costel Alexe, întâlnire cu managerii spitalelor ieșene pe care Consiliul Județean le are în administrare

Costel Alexe, întâlnire cu managerii spitalelor ieșene pe care Consiliul Județean le are în administrare

04 mart. 2023, 11:55, 17 ,
BZI.ro, în Local

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, vicepreședinții Marius Sorin Dangă și Sorin Afloarei, și administratorul public al județului, Andrei Cazacu, s-au întâlnit cu managerii spitalelor ieșene pe care Consiliul Județean le are în administrare.

La discuții a participat și profesorul universitar doctor Diana Cimpoeșu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon“ și coordonator SMURD Iași.

Costel Alexe: „Nimic nu este mai important decât sănătatea ieșenilor”

Președintele CJ, Costel Alexe, a transmis că managerii spitalelor ieșene trebuie să știe că se pot baza pe sprijinul celor din administrație atunci când este vorba despre investiții în infrastructura medicală sau alte nevoi curente.

„Relația dintre CJ și fiecare unitate medicală în parte trebuie să fie una foarte strânsă, iar managerii să știe că se pot baza pe sprijinul nostru atunci când vine vorba de investiții în infrastructura medicală sau alte nevoi curente care apar. Nimic nu este mai important decât sănătatea ieșenilor, iar noi trebuie să avem capacitatea de a oferi servicii medicale pentru orice pacient ajunge în spitalele din subordinea Consiliului Județean”, a spus Costel Alexe.

Costel Alexe: „Am încredere în resursa umană din spitalele noastre”

De asemenea, Costel Alexe le-a mulțumit managerilor și personalului medical, deoarece misiunea lor comună este binele pacienților.

„Le mulțumesc managerilor și personalului medical pentru că atunci când vine vorba de binele pacienților avem o misiune comună și colaborăm foarte bine. Îi mulțumesc și doamnei profesor doctor Diana Cimpoeşu pentru sprijin și fiindcă ne ajută cu expertiza pe care o are în medicina de urgență. Odată cu finalizarea lucrărilor la noua UPU de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” vom intra într-o nouă etapă în ceea ce privește serviciile de medicină pediatrică de urgență.

Am încredere în resursa umană din spitalele noastre, care, nu de puține ori, s-a dovedit că poate face și minuni în îngrijirea pacienților”, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Comentarii
  • Constantin Ilie

    Costel Alexe:
    ” Nimic nu este mai important decat sanatatea iesenilor si a averii mea”.
    No bravo Costelus, mai si muncesti .. din cand in cand.

  • Vrea sa schimbe tabla de pe spitale…

  • La puscarie cu gunoiu de alexe si jita de primar corupt si slugoi !

  • A cerut kostel tablă bam bam să i se planteze și lui vreun stimulator ciordac din tabla sponso-ciordită în era tătucului bețiv korbanu meu–-ha ha ha––ghinion

  • Bam,bam!
    Sănătatea ieșenilor mai presus de orice?
    Hai, bre nea Costel,nu ne-aburi cu prioritățile astea…
    E o poluare in Iași…Ce măsuri ați luat în calitate și de fost ministru al mediului să nu afecteze sănătatea ieșenilor?

  • Sau întâlnit oamenii cu studii și multa carte cu șeful lor care are 12 clase pe merit și 4 ani de facultate ca Vodă prin lobodă. La Costică, e greu ai cu expirmarea dar sa mai dea și el care o idee ca șef de județ. Dar mai are 1 an și 3 luni și o sa fie amintire.
    Sau asa sunt cu oamenii inteligenți nu câștiga alegerile la Iași ca președinte de consiliu, el find asa de deștept se duce ca deputat se Iași și tot nu moare de foame.
    Bravo Costică, ești fantastic.

  • Gita asta de Alexe minte si cand nu vorbeste! Mi-e scarba de asa trio penal: Alexe, Chirica, Juravle!!!

  • Tabla menegerilor

    Asa este, un tablagiu care incearca sa conduca oameni cu carte, numai in tara asta vezi asa ceva.

  • Omul care promite multe.

    Și din această cauză tinerii pregătiți pleacă din țară, fiind că nu tolerează să fie conduși de niste analfabeți funcționali corupți (gen Costel Alexe) care au promis că vor face soseaua de centură a Iașiului și nu au făcut nimic, s-au ocupat în special de camuflarea afacerilor personale, căsătorii multiple, divorțuri de fațadă,etc.Iar pe deasupra sunt și protejați de partidul de guvernământ.

  • Nu toți managerii au carte.Blonda aia unde a făcut facultatea? Eu sunt statician la Pediatrie și a fost colega cu mine pe secție și nu știu când a urmat cursurile unei facultăți.

  • U S R Paula C C

    Juravle a muscat-o! A semnat in locul lui Chirica si e inculpat!!!
    BACIU Cezar se incalzeste!!! E viitorul primar al Iasului!!! Asta o foote si pe mă-sa pentru o functie efemeră…

  • Cadru medical

    Costeleee când ai pus o răgălie ( care face tot felul de combinații in numele tău) sef de CA la Sf Maria e clar ca devii ipocrit când afirmi : : „Nimic nu este mai important decât sănătatea ieșenilor”

  • Sorin Afloarei

    @Lucian Nedelciuc, nu te mai saturi de mancat rahat? Vezi ca esti inculpat intr un dosar de evaziune cu carduri de sanatate si totusi seful tau Stanciu te-a numit in CA la Spitalul Sf Maria!!! Rusofonule

  • Cadru medical 2

    Mai Sorin Afloarei ( dacă tu ești ) pitic păros te mănâncă? Vezi sa nu te usture. Ai grijă ca nea Mariusică se bucura de nurii doamnei manajer și tu semnezi situații de lucrări.

  • Intalnire între șpăgari

  • Primar Ciortesti Alina

    Vorbiti prostii. Tîțele doamnei manajer Belu stau pe masa lui Costelinooooo….

  • Corupt, corupt corupt m,,,, e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *