Costel Alexe: „Am fost astăzi într-o vizită de lucru pe Axa Iași-Suceava, pe lotul 1”

Costel Alexe: „Am fost astăzi într-o vizită de lucru pe Axa Iași-Suceava, pe lotul 1”

10 oct. 2023, 21:16,
BZI.ro, în Local

Costel Alexe, președintele CJ Iași, a vizitat Axa Iași-Suceava, pe lotul 1 și pe lotul 3. De asemenea, în această vizită, a purtat discuții cu primarul Dan Hodoroabă și viceprimarul Gheorghe Holbura despre proiectele locale.

„Am fost astăzi într-o vizită de lucru pe Axa Iași-Suceava, pe lotul 1, unde se fac ultimele lucrări înainte de recepție, și pe lotul 3, unde se lucrează la capacitate maximă pentru a finaliza modernizarea drumurilor județene de pe acest tronson.
M-am oprit și la Movileni, unde am discutat cu primarul Dan Hodoroabă și viceprimarul Gheorghe Holbura despre proiectele locale și despre parteneriatul pe care îl avem pentru dezvoltarea comunității. Le mulțumesc pentru susținere și pentru dedicarea sa de a face mai bine în comuna Movileni.
Fiecare primar din județ știe că are tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Iași atunci când vine vorba despre dezvoltarea locală. Misiunea noastră este să #DezvoltamIasul în mod unitar, de la un capăt la altul, și să creăm oportunități egale pentru toți ieșenii”, a transmis Costel Alexe.

Comentarii
  • Trebuia sa te duci tabla la Sf Parascheva sa te rogi sa te scape de puscarie.Chirica se roaga in fiecare zi la Sfanta de la geamul Primariei si uite ca momentan a scapat de puscarie. Pnl a cazut rau de tot, cine te mai salveaza?

  • ce-ai mai furat si de acolo??

  • Puteți merge și în Aroneanu pe strada Musatini unde conform proiectului aprobat pentru asfaltare deja aprobat de câteva luni stagnează și primarul pune numai pietriș după pietriș de câteva luni încoace sa vedeți stadiul.. Bătaie de joc lângă casa Dvs.

  • Corect. Mergeți dragi reporteri sa faceți poze pe străzile din Aroneanu(zona Musatini și restul străzilor care cică au fost aprobate pentru asfaltare de anul trecut) Se pune pietriș, după pietriș în fiecare luna, acesta se uzează, apoi încă o tura și tot asa..In atâția ani cu banii plătiți pe piatra se asfalta întreg Aroneanu și Dorobanți.
    Aici sunt banii Dvs dragi plătitori de impozite.

  • Contribuabil!

    Deschide ochii mai bine când faci vizite pentru campania electorala, ia și te uita cu atenție sa vezi ca unele porțiuni de drum sunt capcane ale morții!

  • PNL = multă gargară
    Încercați sa înțelegeți ca romanii nu mai pot fi prostiți.

  • La pușcărie cât mai repede, Iași ul nu are nevoie de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *