Prima pagină » Local » Costel Alexe a ajuns la DNA! Ce a declarat fostul ministru și actualul președinte al Consiliului Județean Iași – UPDATE
Costel Alexe a ajuns la DNA! Ce a declarat fostul ministru și actualul președinte al Consiliului Județean Iași - UPDATE

Costel Alexe a ajuns la DNA! Ce a declarat fostul ministru și actualul președinte al Consiliului Județean Iași – UPDATE

07 ian. 2021, 10:53,
BZI.ro, în Local

În aceste momente, Costel Alexe, şeful consiliului judeţean Iași şi fostul ministru în Guvernul Orban a ajuns la DNA București. Acesta le-a spus jurnaliştilor prezenţi la faţa locului că va oferi declaraţii după ieşirea de la DNA.

Fostul ministru al Mediului este anchetat de DNA după ce, într-un comunicat emis de instituţia anticorupţie se arăta că ar fi primit o presupusă șpagă. Fostul ministru ar fi luat, potrivit anchetatorilor, 22 de tone de tablă de la un combinat din Galaţi.

Se pare că șpaga ar fi fost luată pentru a emite mai multe certificate verzi pentru combinat. Întrebat de jurnaliştii BZI.RO, Costel Alexe a respins categoric acuzaţiile procurorilor spunând că își va dovedi nevinovăția în instanță.

UPDATE: Actualul președinte al CJ Iași, la ieșirea din sediul DNA a făcut o declarație scurtă.

„Voi veni ori de câte ori va fi nevoie pentru a da declaraţii. Am luat act de solicitarea domnului procuror. Îmi doresc finalizarea cât mai rapidă a acestui demers judiciar, pentru că sunt nevinovat”, a declarat Costel Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *