Prima pagină » Cancan » Cosmina Păsărin nu regretă că a pozat goală. Ce spune vedeta despre trecutul său amoros și aparițiile controversate

Cosmina Păsărin nu regretă că a pozat goală. Ce spune vedeta despre trecutul său amoros și aparițiile controversate

18 iul. 2022, 11:20,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Cosmina Păsărin, nu regretă că a pozat goală. Vedeta a făcut furori pe vremea când a realizat mai multe pictoriale incendiare în revistele pentru bărbați. Aceasta arată spectaculos la vârsta sa și se bucură din plin de viață. În prezent, Cosmina Păsărin apare mai rar în lumina reflectoarelor, dar atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public. Iată ce spune vedeta despre trecutul său amoros și aparițiile controversate.

Cosmina Păsărin a făcut furori pe vremea când a pozat goală

Cosmina Păsărin se bucură din plin de celebritate la vârsta de 39 de ani. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Bruneta nu regretă că a pozat de mai multe ori nud la începutul carierei sale și își asumă trecutul amoros controversat.

Cu toate că a avut parte de multe critici din partea unora, fosta prezentatoare și asistentă tv nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Cosmina Păsărin nu mai pozează goală în prezent, preferând să se lase fotografiată mai mult din platourile de televiziune.

Vedeta care s-a evidențiat la începutul carierei sale prin pictorialele nud nu s-a căsătorit până acum și nu se vede prea curând în fața altarului. Cosmina Păsărin s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă niciunul nu a convins-o să facă marele pas.

„Nu am visat niciodată la o nuntă. Nu am nimic cu persoanele care fac asta, chiar le apreciez, am văzut nunți foarte frumoase. Poate peste doi ani am să întâlnesc bărbatul care o să fie pentru mine și am să spun altceva.”, a declarat aceasta.

Cosmina Păsărin este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își asumă trecutul amoros, dar și pictorialele îndrăznețe în celebrele reviste pentru bărbați. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a pozat în Playboy este Anda Adam. Cântăreața a pus pe jar inimile multora cu aparițiile sale extrem de sexy.

Și frumoasa actriță Ioana Ginghină nu regretă că a pozat goală. Vedeta a făcut furori cu un pictorial nud la începutul carierei artistice, iar în prezent se află într-o formă fizică de invidiat.

Ce spune vedeta despre trecutul său amoros

Cosmina Păsărin a fost și este mereu în atenția publicului. Vedeta are un trecut controversat și nu de puține ori a declanșat discuții aprinse în lumea mondenă.

După ce a avut o relație de peste 10 ani cu George Vintilă, focoasa brunetă a evitat să se mai afișeze cu alt bărbat. Aceasta nu regretă că este singură, își asumă acest statut și este pregătită să iubească din nou.

,,Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi. Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta. (…) Încerc să nu am regrete și încerc să fac tot posibilul să îmi asum tot ce am experimentat, tot ce am trăit. Am făcut și eu o grămadă de greșeli dar ideea este să învățăm din greșelile pe care le facem și bineînțeles să nu le mai repetăm.”, a mărturisit vedeta tv.

Mai mult, Cosmina Păsărin a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a căsătorit și nu a devenit până acum mamă.

,,Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a mai precizat aceasta.

În prezent, Cosmina Păsărin se bucură din plin de viață și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta a primit de curând un nou proiect de succes, aceasta urmând să prezinte emisiunea ,,Vorbește lumea” alături de Majda și de Emily Burghelea.

Cosmina Păsărin a făcut furori pe vremea când a pozat goală, iar în prezent atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu poze incendiare. Cosmina Păsărin își asumă trecutul amoros, dar și fiecare apariție publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *