Prima pagină » Actualitate » Cosmina Adam a avut o nuntă ca în povești! Cum arată fosta asistentă TV în rochie de mireasă
Cosmina Adam a avut o nuntă ca în povești! Cum arată fosta asistentă TV în rochie de mireasă

Cosmina Adam a avut o nuntă ca în povești! Cum arată fosta asistentă TV în rochie de mireasă

13 nov. 2023, 08:48,
în Actualitate

Cosmina Adam a avut o nuntă ca în povești! Fosta asistentă de la „Acces Direct“ s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei. Alături de acesta, Cosmina trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au logodit de Paște, după 4 luni de relație. Acum, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar de la marele eveniment nu au lipsit nume sonore din showbiz-ul românesc.

Cosmina Adam a avut o nuntă ca în povești!

Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei. Pe rețelele sociale, au apărut și primele imagini de la fericitul eveniment, fosta asistentă de la „Acces Direct“ a ales să poarte o rochie simplă, albă, care să îi pună în evidență formele perfecte.

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cosmina Adam a vorbit despre emoționantul moment. Fosta asistentă TV a descrie cererea ca fiind un moment la care nu se aștepta și pe care nu îl va uita niciodată.

„A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră. Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze. Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună“, a spus Cosmina Adam.

Daniel Buzdugan, Ion Palade și Daniel Botgros, la nunta Cosminei

La nunta care a avut loc în Vrancea au participat peste 600 de invitați. Soțul Cosminei este Claudiu Matei, șeful de cabinet al președintelui Consiliului Județean Vrancea, dar și președintele tinerilor liberali vrânceni. Cununia religioasă și cea civilă au fost făcute chiar în Focșani, iar nunta efectiv s-a consumat la o locație de lux, Laguna Resort. La cununia religioasă, de la Focșani, a fost și părintele Maxim de la biserica din Draxeni, un duhovnic apreciat și respectat de tinerii din Vaslui. Acesta este și duhovnicul Cosminei și nu a vrut să rateze momentul.

La nuntă au venit artiști cu nume, precum Ion Paladi, Corneliu Botgros, Adriana Ochisanu, Trupa 0 sau Daniel Buzdugan. A mai fost prezentă și prezentatoarea Mirela Vaida, o bună prietenă a Cosminei.

De la Vaslui au fost 240 de invitați, în frunte cu Mona Bujor, primarul din Solelti. Printre invitații de seamă a fost și Ion Bendei, directorul general de la RCS-RDS, un soleștean de vază, care nu a uitat niciodată de unde a plecat.

De la eveniment nu putea lipsi Lucian Onciu, directorul Centrului Județean de Cultură Vaslui, Romică Brunchi, de la Centrul Cultural „Podu Înalt”, iar printre prietenii cu rang, îl putem nominaliza pe Mihai Ponea, secretarul general de la Agenția Natională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentului, dar și pe Aurina Petrea, reporterul de la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *