Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Momente grele în familia lor
Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Momente grele în familia lor

Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Momente grele în familia lor

11 mai 2022, 22:45,
în Cancan ultimă oră

Eliza Natanticu a fost invitată într-o emisiune de televiziune și a povestit că nu trec prin cele mai fericite momente din viața lor, după ce mătușa lui Cosmin Natanticu a plecat la ceruri în urma unei boli nemiloase, cancerul. Ea a povestit că pentru ea, femeia era ca și a doua mamă, iar imediat după ce va termina emisiunea va merge la Capelă.

Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Mătușa lui Cosmin a pierdut lupta cu viața, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul.

Momente grele în familia lor

Invitată într-o emisiune TV, Eliza Natanticu a anunțat că nu sunt cele mai fericite momente, după ce mătușa lui Cosmin Natanticu a plecat la ceruri în urma unei boli nemiloase, cancerul. Eliza a precizat că avea o relație foarte apropiată față de femeia care a decedat și de ieri de când a aflat că mătușa soțului ei a murit, ea și Cosmin Natanticu sunt devastați. Aceștia au mers toată ziua la cumpărături pentru înmormântare.

”Este o zi foarte sumbră, foarte tristă. Din păcate, mătușa lui Cosmin, care a fost ca mama mea pratic, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. De aceea nu am cea mai bună stare astăzi, s-a întâmplat aseară pe la ora 20, iar pe la ora 24 am aflat. O să merg la Capelă”, a spus Eliza Natanticu într-o emisiune TV.

Natanticu are o soție superbă. Ce spune actorul despre ea?

Cosmin Natanticu s-a căsătorit cu Eliza Georgescu în 2018. La eveniment au participat peste 200 de invitați, iar nașii de cununie le-au fost Mihai Bobonete împreună cu soția sa, Cătălina. Comediantul și-a cerut iubita în căsătorie într-un peisaj de vis, pe o plajă din Grecia. Cu toate că la început Eliza a ezitat din cauza emoțiilor, aceasta i-a acceptat propunerea în final.

„Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?! A trebuit să îl iau”, a declarat Eliza Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *