Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…”

Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…”

20 mart. 2023, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Ce spune Cosmin Seleși despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Antena 1. După nouă sezoane „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși a decis să se retragă. Prezentatorul a semnat apoi cu PRO TV, iar acum are propria emisiune în cadrul postului. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta a făcut o declarație neașteptată la adresa fostului coleg de la Antena, Pepe!

După nouă ani în care a fost moderator alături de Alina Pușcaș, Cosmin Seleși a decis să plece de la cârma emisiunii Te cunosc de undeva. O perioadă, prezentatorul a stat departe de lumina reflectoarelor, însă apoi a semnat cu PRO TV și a devenit moderatorul emisiunii Batem Palma. Invitat recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta de televiziune a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, unde a răspuns unor întrebări destul de incomode.

Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva

La un moment dat, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Cosmin: „Ce are Pepe și nu ai tu? Spune trei defecte ale lui”. Răspunsul prezentatorului a fost neașteptat!

Spre surprinderea tuturor, Cosmin Seleși a fost destul de dur cu colegul său de breaslă. Aceasta susține că Pepe nu știe să citească prompterul și „îi place prea mult petrecerea”.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a răbufnit Cosmin Seleși în direct la Pro TV.

Totodată, jocul nu s-a terminat aici.

„Numește 2-3 vedete din showbizul românesc despre care știi că te bârfesc, deși sunt prietenoase când vă întâlniți”, a fost altă întrebare citită de Măruță, la care Seleși a răspuns: „Nu știu, am zis cred. Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Pepe”, a zis el.

„Și de la PRO TV?’, a continuat prezentatorul. „Cabral”, a răspuns râzând Seleși.

Totuși, Cosmin Seleși a ținut să precizeze că a dat aceste răspunsuri pentru a scăpa de sosurile iuți.

De ce a plecat Cosmin Seleși de la „Te cunosc de undeva”

Acum are propria emisiune la PRO TV, însă Cosmin Seleși a fost timp de nouă sezoane prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva. În cadrul unui podcast, acesta a vorbit deschis despre plecarea de la Antena 1, precizând și motivul pentru care a luat această decizie.

„E un proiect superb, un proiect pe care l-am îndrăgit, pe care-l iubesc în continuare. Dar eu sunt om activ, mie îmi plac provocările… nu că m-am plictisit, dar… 9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine”, a povestit Cosmin Seleși, în podcastul ‘Acasă la Măruță’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *