Prima pagină » Cancan » Cosmin Natanticu, reacție neașteptată cu privire la Niculina Stoican: ”Mamă, se vede că sunteți olteancă!”

Cosmin Natanticu, reacție neașteptată cu privire la Niculina Stoican: ”Mamă, se vede că sunteți olteancă!”

01 dec. 2021, 12:06,
în Cancan

În ediția specială de Sfântul Andrei a show-ului ”Râzi cu Roast”, mai mulți comedianți au fost invitați pentru a stârni amuzamentul publicului. Tematica a fost simplă: câte o regiune geografică. Momentul susținut de Cosmin Natanticu, însă, a stârnit un ”val” de reacții din partea interpretei de muzică populară Niculina Stoican.

Roast-ul ținut de foktul concurent de la “Asia Express” s-a transformat într-un dialog amuzant între Cosmin Natanticu și Niculina Stoican, după ce interpreta de muzică populară a intervenit în roast-ul comediantului. Ambele vedete își au originile în Oltenia.

Cosmin Natanticu, dialog spumos cu Niculina Stoican

Cântăreața l-a întrerupt pe Natanticu, în timp ce se afla pe scenă, iar, tot în ton hilar, Niculina Stoican, aflată în primul rând în platou, alături de celelalte vedete, a strigat: „Ieși afară!”.

Totuși, Cosmin Natanticu nu a băgat de seamă intervenția Niculinei Stoican și a continuat să își prezinte numărul de roast la Antena 1. Cu iz de glumă, Niculina a continuat: ”Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”.

Cosmin Natanticu nu a lăsat ”garda jos” și i-a dat replică, vizibil enervat de artistă: ”Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc!”.

După acest moment, Niculina Stoican l-a aplaudat ironic pe Cosmin Natanticu, iar comediantul a simțit că trebuie să ofere o altă replică, după ce cântăreața de muzică populară l-a întrerupt și apostrofat pe toată durata numărului: ”Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”.

Niculina nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”. Apoi, după terminarea numărului, Cosmin Natanticu a mărturisit: ”Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”.

Cosmin Natanticu și-a dorit să fie fotbalist

Actorul și stand-uper-ul Cosmin Natanticu este pasionat de filme, dar îi place să se uite și la meciuri de fotbal.

Atunci când are timp liber, Cosmin mai iese cu băieții la un fotbal și recunoaște că la un momentdat și-a dorit fie fotbalist.

Cosmin este văr cu Răzvan Oaidă, care în prezent joacă la FCSB și care evoluează şi pentru Naţionala U21 a României. De altfel, Cosmin spune că este foarte mândru Răzvan Oaida și că prin intermediu lacestuia poate și el să aibă legătură cu acest fenomen.

Totuși, Cosmin nu regretă nicio secundă că s-a făcut actor și nu fotbalist și este încântat că poate să facă lumea să râdă, să se simtă bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *