Prima pagină » Cancan » Cosmin Andrei a murit. Este doliu în Televiziunea Română

Cosmin Andrei a murit. Este doliu în Televiziunea Română

16 oct. 2020, 12:22,
BZI.ro, în Cancan

Este doliu în Televiziunea Română după ce Cosmin Andrei a murit. Producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului, a lăsat în urma o carieră impresionantă. Veteranul de la TVR s-a stins din viață joi, din cauze necunoscute până în acest moment.

În luna august în alt producător de succes din Romania s-a stins din viață la doar 47 de ani. Peter Marschall, fondatorul Paprika Studios, s-a stins din viata dupa ce a pierdut lupta cu cancerul.

Anunțul a fost făcut public pe internet de către un apropiat al său, Daniel Butănoiu.

„Din păcate ,pe seara ,am primit o veste trista legata de Cosmin Andrei de la Viață Satului cum că nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tata, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Reprezentanții emisiunii Sens și contrasens au lăsat și ei un mesaj: „Din nefericire viața are o finalitate numită moarte care pentru noi toți viii pare un moment trist, sfâșietor.Prietenul și colegul meu Cosmin Andrei, fost producător și reporter la cea mai veche emisiune tv din România, Viața Satului, a ales să plece dintre noi în floarea vârstei lăsând în urmă durere. Eu nu vreau să plâng dar sunt încă viu și nu mă pot abține. Cosmine, de oriunde ne privești acum, să ne înțelegi slăbiciunea umană!”

Cosmin Andrei a murit. A primit numeroase premii pentru emisiunile sale

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante pentru cariera din televiziune. Unul dintre acestea a fost primit în 2015, la galele APTR. A primit o distincție pentru emisiunea Viața Satului, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu.

Prezentatoarea TV Jessi Combs a murit într-un accident de mașină

Prezentatoarea TV Jessi Combs a murit într-un accident de mașină la vârstă de 39 de ani. Decesul a fost confirmat de către familia ei. Accidentul a avut loc în desertul Alvord din sud-estul statului american Oregon.

Jessi Combs era supranumita „cea mai rapida femeie pe patru roti”. Ea obținuse aceasta titulatura în 2013, când a atins viteza de 641 de kilometri pe ora.

Jessi Combs a încercat să depășească acea viteza și să doboare recordul absolut de viteza obținut de o femeie pe uscat – 824 kilometri pe ora, stabilit de Kitty O’Neil în 1976.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *