Prima pagină » National » Coșmarul oricărui părinte. O mamă a surprins un bărbat în timp ce îi abuza sexual copilul de numai 6 ani
Coșmarul oricărui părinte. O mamă a surprins un bărbat în timp ce îi abuza sexual copilul de numai 6 ani

Coșmarul oricărui părinte. O mamă a surprins un bărbat în timp ce îi abuza sexual copilul de numai 6 ani

29 iul. 2022, 13:56,
în National

Cu toate că se afla într-un tren plin de călători, un pedofil nu are reţineri. Bărbatul a fost prins în flagrant de o femeie, în timp ce îi abuza sexual copilul de numai 6 ani. Micuţul fusese lăsat singur de părintele său preţ de doar câteva momente.

Bărbatul a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bărbat a fost prins în timp ce abuza sexual un copil de 6 ani

Această scenă şocantă s-a întâmplat într-un tren de călători care se îndrepta spre Brașov, când un bărbat de 42 de ani a fost prins în timp ce abuza sexual un copil de doar 6 ani în toaleta vagonului.

Băieţelul de 6 ani se afla în tren împreună cu părinții și fratele mai mic. La un moment dat însă, băiatul a spus că are nevoie la toaletă. Mama lui l-a însoțit, însă pentru scurtă vreme, deoarece aceasta s-a întors în vagon, unde îl lăsase pe copilul mai mic.

Profitând de faptul că băiatul a rămas singur în toaletă, brașoveanul a intrat peste acesta și a început să îl mângâie. Când s-a întors să îşi verifice fiul cel mare, femeia a fost șocată de ce a văzut. În toaletă, alături de copilul ei, era un străin care îl abuza sexual.

Agresorul şi-a recunoscut în fața părinților și a celorlalți călători din tren fapta, şi a menţionat ca astfel de lucruri nu îi sunt străine, practicându-le chiar și cu propriul copil.

În urma acuzațiilor de agresiune sexuală, poliţiştii au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Fetiţă de 8 ani, agresată sexual de verişorul tatălui

În cadrul aceluiași șir de idei, precizăm faptul că Serviciul de Ambulanţă Neamţ a transportat la CPU Roman o minoră în vârstă de 8 ani şi jumătate, din comuna Stăniţa, cu suspiciunea că a fost victima unei oribile infracţiuni. Concret, fetița ar fi fost agresată sexual, principalii suspecţi fiind două persoane, un unchi şi un văr al copilei.

„Fetiţa a fost adusă la spital de către o ambulanţă în jurul orei 23.55, fiind victima unui abuz sexual. Pacienta era însoţită de o vecină. A fost examinată de medicul ginecolog, s-au recoltat probe, acestea fiind trimise la laborator. S-a recomandat şi un consult la Medicina legală. Asistenta socială a unităţii noastre a preluat cazul“, a declarat Andreea Trifan, purtător de cuvînt al Spitalului Roman.

În acest sens, primarul comunei Stăniţa, Laurenţiu Todireanu, a precizat că ştia despre caz:

„E vorba despre o fetiţă provenind dintr-o familie dezorganizată. Cei doi copii ai familiei, după ce mama i-a părăsit în urmă cu ceva timp, se aflau în grija tatălui, care-şi cîştigă existenţa muncind cu ziua. Din cîte ştim noi se îngrijea de copii, îi hrănea, îi ducea duminica la biserică. Astăzi, 26 iulie, am fost la casa familiei, dar nu am găsit pe nimeni.

Vecinii au spus că tata şi o mătuşă se află cu fetiţa la Serviciul de Medicină Legală Roman. Aşteptăm rezultatele anchetei Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ pentru a ne ocupa de acest caz, sub îndrumarea acestora. Vom vedea dacă cercetările realizate de poliţie vor confirma că fetiţa a fost agresată sexual de către doi dintre membrii familiei şi ce măsuri de protecţie se vor stabili“, a spus primarul.

Din păcate, astfel de cazuri se întâmplă din ce în ce mai frecvent, cel mai recent fiind cel dintr-un tren din Brașov, când o mamă a surprins un bărbat în timp ce îi abuza sexual copilul de numai 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`