Prima pagină » Actualitate » Cosmarul creditelor se poate incheia. O firma din Iasi sustine ca are solutia minune!
Cosmarul creditelor se poate incheia. O firma din Iasi sustine ca are solutia minune!

Cosmarul creditelor se poate incheia. O firma din Iasi sustine ca are solutia minune!

12 mart. 2015, 21:44,
Vlad Ropotica, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:486636;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Acesti oameni au gasit solutia pentru a-i scapa pe ieseni de povara creditelor @ Cele mai bune resurse umane si tehnice sunt folosite pentru a-i feri pe clienti de tepele date de banci sau IFN-uri @ Cei care apeleaza la acesti specialisti pot economisi nu doar timp, ci si foarte multi bani

Iesenii care doresc sa ia un credit de la o banca comerciala nu mai trebuie sa mai stea cu emotii uriase pentru clauzele ascunse sau dobanzile exagerate. Acum au la dispozitie serviciile unor firme care isi propun tocmai gasirea celor mai bune solutii financiare pentru clienti, cunoscute drept consultanti de credite. Un consultant de credite (cunoscut si ca intermediar sau broker de credite) este medicul finantelor familiei. Are responsabilitatea si expertiza sa identifice nevoile financiare, sa evalueze corect bugetul familiei si sa recomande produsul care se potriveste cel mai bine clientului. Intr-o piata in care exista acum literalmente mii de produse financiare, un consultant profesionist – broker de credite este traseul cel mai rapid catre produsul financiar corect. Una din cele mai cunoscute firme de acest gen este Kiwi Finance.

„Mai mult de 160.000 de oameni au fost ajutati de catre consultantii Kiwi Finance pentru a obtine credite ipotecare, credite de nevoi personale si carduri de credit sau pentru diminuarea cu pana la 40 la suta a ratelor lunare. Peste 240 de persoane afla zilnic de la consultantii acestei firme care este cel mai scurt si eficient drum catre obtinerea finantarii sau a refinantarii necesare, daca indeplinesc sau nu conditiile generale de finantare, care sunt costurile finantarii pe piata, procedura si durata de obtinere, actele necesare solicitate de fiecare banca sau institutie financiara nonbancara”, declara Isabela Ailoaei, Branch Manager al Kiwi Finance Iasi.

Economii uriase la creditele bancare

Managerul acestei companii a adus lamuriri si in ceea ce priveste activitatea concreta a unui consultant de credit. Acesta este un individ a carui experienta acumulata si pregatire specializata de care beneficiaza in cadrul firmei il recomanda sa ofere cele mai bune sfaturi financiare. El analizeaza ofertele de credite si alte produse ale bancilor si gaseste cel mai bun credit ipotecar, credit de nevoi personale cu sau fara ipoteca, credit de refinantare sau card de credit.

„Expertul de ajutor in credite Kiwi Finance explica pe intelesul fiecarui client termenii financiari, pasii de urmat pentru obtinerea creditului, actele necesare si este alaturi de client pe intregul proces de obtinere a unui credit sau de reducere a ratelor la creditele existente”, a mai precizat Isabela Ailoaei. Reprezentanta acestei societati sustine ca iesenii care apeleaza la serviciile brokerului de credite beneficiaza de mai multe avantaje. In primul rand este vorba de economia de bani. Prin identificarea celui mai competitiv credit din piata, cu rata dobanzii si celelalte costuri minime, un expert in credit Kiwi Finance poate ajuta beneficiarul sa economiseasca sume importante de bani. De asemenea, oamenii vor beneficia de explicarea termenilor si conditiilor fiecarui produs de care clientul este interesat, acesta primind raspuns la orice intrebari ar putea avea clientii. Beneficiarul serviciilor acestei firme economiseste timp, nemaifiind obligat sa alerge pe la banci. Consultantii de credite centralizeaza toate ofertele disponibile in piata, aduc clientului informatiile la un numitor comun, astfel incat sa fie foarte simplu in alegerea celui mai bun produs. De asemenea, beneficiarul serviciilor acestei firme va gasi produse financiare distribuite exclusiv de Kiwi Finance sau promotii derulate impreuna cu partenerii financiari.

„Suntem cei mai buni consultanti din piata, avem acces la o gama larga de oferte ale bancilor si ale altor institutii financiare nebancare. Datorita sistemului performant de administrare pe care il folosim, trecem rapid prin zeci de produse pentru a-l gasi pe acela care se potriveste cel mai bine nevoilor clientului. Suntem pe deplin calificati si cu experienta de 11 ani in domeniul financiar-bancar, timp in care am adunat peste 3,5 milioane de ore de consultanta pentru mai mult de 160.000 de clienti”, a incheiat Isabela Ailoaei, manager in cadrul Kiwi Finance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *