Prima pagină » Titlurile zilei » Coșmarul avocatului Felecanu s-a adeverit. Frumoasa lui iubită, zdrobită de beton, se pare că a lăsat o misiune dificilă pentru procurorii din Iași: să demonstreze că nu s-a sinucis (EXCLUSIV)

Coșmarul avocatului Felecanu s-a adeverit. Frumoasa lui iubită, zdrobită de beton, se pare că a lăsat o misiune dificilă pentru procurorii din Iași: să demonstreze că nu s-a sinucis (EXCLUSIV)

20 iul. 2022, 02:00, 13 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Apar detalii noi în cazul avocatei Monica Cioată. Reporterii BZI au aflat de ce anchetatorii au exclus varianta sinuciderii și de ce a ajuns avocatul Sebastian Felecanu să fie acuzat de omor

Detalii noi în cazul morții avocatei Monica Cioată. Reporterii BZI au aflat de ce s-a exclus varianta sinuciderii. Monica Cioată era frumoasă, era la început de carieră și urma să devină mamă. Pentru ea viața s-a terminat brusc, iar Sebastain Felecanu, iubitul ei de atunci, se pare că ar fi vinovat de moartea acesteia, dacă ne-am lua după deciziile anchetatorilor de până acum. Ancheta nu a fost tocmai ușoară, dacă ne-am uita la timpul scurs până luarea unei decizii. Totuși cum au ajuns anchetatorii să îl acuze de omor pe Felecanu?

Monica Cioată nu s-a sinucis. Asta spun anchetatorii

Este știut faptul că femeile însărcinate pot trece prin perioade mai puțin ușoare, în timpul sarcinii. Este posibil ca Monica să fi ajuns în pragul sinuciderii, însărcinată fiind? Exclus, spun anchetatorii ieșeni. Surse din cadrul anchetei au precizat că Monica Cioată nu s-ar fi putut niciodată sinucide, asta după ce i-au analizat profilul. Tânăra nu ar fi avut tentative de suicid în trecut și nici nu există documente medicale care să arate că ar putea avea vreo problemă de natură psihică, problemă ce ar fi putut-o determina să recurgă la un gest extrem.

Nu sunt martori, nu sunt imagini

După decizia anchetatorilor de a-l aresta pe Felecanu, în spațiul public au început să apară informații care spun că există imagini de pe camere de supraveghere în care se observă cum Felecanu o împinge pe Monica Cioată pe geam. Total greșit, spun surse din anchetă. Nu ar exista nicio imagine de acest gen. Dacă ar fi existat, Sebastian Felecanu ar fi fost arestat imediat după moartea Monicăi, nu la mai mult de un an. O altă informație ajunsă în spațiul public spune că a existat un martor care a văzut cum Monica este împinsă. Și această informație se pare că este fală.

Ce probe au avut procurorii?

Acum, dacă nu există imagini și nici martori care să spună că Felecanu ar fi împins-o pe Monica Cioată pe geam, cum au reușit anchetatorii să îl aresteze și să îl acuze de omor calificat? Se pare că mesajele găsite în telefonul tinerei și urma de pe pervaz ar fi cântărit extrem de mult în luarea acestei decizii. Surse judiciare au precizat că a fost nevoie de mai multe expertize ce au necesitat timp. Cumva, reacțiile lui Felecanu i-au pus pe gânduri pe anchetatori. Acesta ar fi avut câteva declarații destul de seci, cu secvențe decupate și se pare că a refuzat să pună la dispoziția anchetatorilor codul de acces în telefonul Monicăi, deși l-ar fi știut.

Urma de pantof pe pervaz

În edițiile precedente, reporterii BZI au adus în discuție un aspect important. Ancheta a bătut pasul pe loc luni întregi și când toată lumea se aștepta ca acest caz să se încheie, iar verdictul să fie sinucidere, lucrurile s-au schimbat radical, Felecanu fiind arestat. Unul dintre cele mai importante aspecte care a cântărit destul de mult în luarea deciziei arestării a fost o urmă de pantof lăsată pe pervazul ferestrei de la care a căzut Monica Cioată. Urma lăsată pe pervaz arăta clar că Monica Cioată a avut intenția de a sări pe geam sau de a-l amenința cu asta pe Felecanu, dar nu a fost așa.

Ce cred anchetatorii?

Tot surse judiciare au precizat pentru BZI că urma de pe pervaz a fost una destul de ștearsă, lăsată în mișcare. Practic, pentru ca o astfel de urmă să se producă, există două variante. Fie Monica ar fi alergat spre fereastră, cu intenția clară de a se arunca, fie Felecanu ar fi împins-o. Prima variantă a fost ușor de contestat. Monica nu ar fi avut suficient spațiu să alerge, iar, dacă s-ar fi aruncat, specialiștii spun că urma de pantof ar fi trebuit să fie fermă, lăsată de piciorul de sprijin. Practic, varianta sinuciderii a fost, în mare parte, exclusă, plecând de la această urmă.

Astfel, procurorii au reușit să dovedească faptul că Monica Cioată nu s-a sinucis.

Comentarii
  • Cu siguranta exista si alte argumente. Cele expuse in articol (repetitive de altfel pentru ca le-ati prezentat si in articolul de ieri) nu sunt suficiente pentru acuzatia formulata de procurori.

  • Daca e asa, e cam subtire…

  • Domle, treaba ii clara ca lumina zilei: in cadere fata (impinsa) s-a descaltat de pantoful cu care a lasat urma.
    Vorba colegului E. de mai sus, daca astea sunt probele acuzarii, atunci omul nici nu are nevoie de avocat in aparare. Pleaca acasa de la primul termen.
    Intrucat din profilul fetei rezulta ca ea nu se mai sinucisese inainte, e clar ca a sinucis-o avocatul prin mesajele de pe telefon.
    Cioaca, Cioaca, istoria se repeta !

  • Guzganul Rozaliu

    Este clar ca noaptea- daca nu s-a sinucis inainte este imposibil sa se fi sinucis atunci. Iar au inceput procurorii cu vedetismele si cu fuga dupa notorietate

  • Chiar aveți impresia că dacă nu ar fi existat probe și nu ar fi fost suficient de solide, l-ar fi arestat ? L-ar fi audiat de 10 ori, ar fi chemat zeci de martori dar nu l-ar fi încătușat, o fi el imbecil dar totuși este avocat, nu e un borfaș de 2 bani, a învățat si el în facultate, oricare ar fi ea, un pic de criminalistică, știe cum poate să dribleze legea și anchetatorii, a încercat însă nu și-a adus aminte de un singur lucru CRIMĂ PERFECTĂ NU EXISTĂ ! Ca să faci un probatoriu serios e nevoie de timp, dacă-l faci de azi pe mâine riști să se aleagă praful. chiar și la marocanul criminal și incendiator deși se știa cu exactitate ce pași a făcut și ce traseu a urmat și se știa cu precizie că el a fost criminalul, tot a durat cca 6 luni până l-au trimis în judecată… la sabin Serban a durat 2 ani până s-a rezolvat cazul fără dubiu… Unii au impresia că în viață e ca în filmele polițiste sau în cărțile „milițiste” când în 2 zile crima e dovedită și criminalul e tuns ras și frizat, prăjit și afumat !….

  • avocatul diavolului

    Li se cam urcă la cap avocaților: Axinte Victor Ion -criminalul de la Granit (5,10 ani), Iulian Gafon -criminalul de la Belvedere (5,4 ani), Sebastian Felecanu -criminalul din centru. Mai punem la socoteală și alți avocați condamnați: Mîrșanu Christy -înșelăciune (3 ani), Pipernea Dan Călin -fals și spălare de bani (5,3 ani), Moraru Daniel Remus (10 ani), Mitoșeriu Olimpiu Ciprian (3,2 ani), ambii țepari imobiliari, Horobeț Neculai -corupție (4,6 ani), Călin D-tru Leonard -distrugere și amenințare (1,6 ani), Cupeț Dan Oliviu -exercitarea fără drept a profesiei (6 luni). Foarte interesant baroul din Iași.

  • Felecanu Sebastian un nesimtit si om fara scrupule!
    Ar vinde-o si pe masa pentru bani!
    Afemeiat, mincinos, criminal, narcisist, betivan care face scandal la tot pasul!
    Sa stai mult si bine in puscarie criminalule!!!

  • Ai uitat de Baltag spagarul

  • Vascu bogdan

    Anonimule.. bine punctat.. baltag sau cum e cunoscut între golani TAGBAL. Un libidinos ordinar care se da grande că are mătărânga mai mare că a mea. Un mincinos.. am văzut o când făcea pipi

  • Culmea este că unii avocați penali și-au reluat activitatea și profesează în continuare. Ce justiție este asta când tu reprezinți un criminal la proces știind că la rândul tău ai omorât un om?

  • le doresc să aibă parte de soarta lui Domnaru după ce și-a omorât soția.

  • Ati uitat de nenea alecu care tunde oaia si berbecul (parca ceva trafic de influenta impreuna cu nenea radu) si de nenea vlasov.

  • Li se cam urcă la cap avocaților: Axinte Victor Ion -criminalul de la Granit (5,10 ani), Iulian Gafon -criminalul de la Belvedere (5,4 ani), Sebastian Felecanu -criminalul din centru. Mai punem la socoteală și alți avocați condamnați: Mîrșanu Christy -înșelăciune (3 ani), Pipernea Dan Călin -fals și spălare de bani (5,3 ani), Moraru Daniel Remus (10 ani), Mitoșeriu Olimpiu Ciprian (3,2 ani), ambii țepari imobiliari, Horobeț Neculai -corupție (4,6 ani), Călin D-tru Leonard -distrugere și amenințare (1,6 ani), Cupeț Dan Oliviu -exercitarea fără drept a profesiei (6 luni). Foarte interesant baroul din Iași.

    Răspunde mai sunt , mai sunt ::: urmeaza si executori … de, oameni si ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *