Prima pagină » Titlurile zilei » Coșmar pentru părinții care și-au lăsat copiii la petrecerea de la Complexul Coral Iași. O fetiță s-a întors la spital. Patronul vine cu o reacție incredibilă: „Cineva vrea să-mi facă rău” – FOTO

Coșmar pentru părinții care și-au lăsat copiii la petrecerea de la Complexul Coral Iași. O fetiță s-a întors la spital. Patronul vine cu o reacție incredibilă: „Cineva vrea să-mi facă rău” – FOTO

13 apr. 2024, 02:00, 28 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

Cornel Apostol, administratorul Complexului Coral Iași, riscă să fie dat în judecată de părinții care au trecut prin momente de coșmar, pentru că micuții au prezentat simptomele unei intoxicații cu clor după ce s-au jucat în piscină. O fetiță în vârstă de 4 ani a ajuns pentru a doua oară la spital

Fetița a revenit la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Maria” din Iași, pe data de 10 aprilie 2024, cu stări de vomă și dureri abdominale. Simptomele pot fi cauzate de o viroză, însă medicii nu exclud o complicație a intoxicației cu clor.

„Fetița în vârstă de 4 ani a ajuns la spital pe data de 10 aprilie, cu vărsături, dureri abdominale. A fost spitalizată, hidratată, evoluția a fost relativ bună. Ieri, s-a externat”, a subliniat dr. Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Maria” din Iași.

Medicilor le-a fost greu să stabilească dacă starea de rău a fetiței a fost o complicație a intoxicației cu clor.

Coșmarul de la Complexul Coral Iași încă nu s-a terminat pentru părinți

Cornel Apostol

Părinții sunt revoltați în special de atitudinea pe care administratorul complexului a avut-o față de ei

Părinții sunt revoltați în special de atitudinea pe care administratorul complexului a avut-o. Dacă analizele medicale vor demonstra faptul că cea de-a doua internare a fetiței în vârstă de 4 ani este cauzată de intoxicația cu clor, aceștia vor ajunge în tribunal cu Complexul Coral Iași.

„Fetița a ajuns de două ori la spital. Dacă vom avea o certitudine din actele medicale că și această ultimă internare, din 10 aprilie, este tot cauza acelei intoxicații cu clor, cu siguranță, părinții vor lua măsuri pentru că nu se poate așa ceva. Vorbim mai ales despre atitudinea administratorului de la Complexul Coral Iași, din câte știu, nu este singurul copil, sunt mai mulți copii care au participat la acea întrunire și vina îi aparține, în totalitate, pensiunii respective.

Administratorul nu numai că nu a vrut să vorbească cu părinții, dar pur și simplu, din câte am înțeles din povestirile părinților, a spus că vina este a copiilor. Nu cred că este prima dată când copiii merg la piscină, iar intoxicația cu clor apare doar când este o cantitatea foarte mare de clor în apa respectivă”, a subliniat Lucian Stamate, avocatul părinților a căror fetiță a fost intoxicată cu clor.

Administratorul Complexului Coral Iași neagă orice acuzație

spital „Sf. Maria” Iași

Fetița a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Maria” din Iași pe data de 10 aprilie 2024

Cornel Apostol, administratorul Complexului Coral Iași, neagă orice acuzație și spune că cineva vrea să-i facă rău.

„Copiii, dacă au probleme, este vina virozelor, nu de la apa de la piscină, pentru că eu am luat probe de apă și sunt bune. Clorul se manifestă în primele zece ore. Eu am vorbit cu părinții, copiii au ieșit de la piscină, au sărit masă, s-au jucat, toată lumea a plecat, s-a îmbrățișat, eu am rămas ultimul. Au venit părinții sărbătoritului, am vorbit cu ei, omul și-a cerut scuze pentru că nu a fost ceva ieșit din comun. Eu vă spun că nu este adevărat, nu a ajuns niciun copil la spital nici acum, sunt niște zvonuri care au apărut ca să mă incrimineze, să mă facă de râsul lumii. Nu știu cine vrea să facă acest lucru.

Doamna doctor a spus părinților că acești copii au niște viroze, dar nu e de la clor. Când este o problemă de la clor, nu te întorci a doua sau a treia zi la spital, el acționează în primele ore. Fetița care a fost la piscină avea și alergie. Eu am fost la spital și am cerut documente, copiii sunt sensibili la niște alergii, părinții nu sunt revoltați, am vorbit cu ei și nu au nicio problemă. Cineva vrea să-mi facă rău și nu știe cum, mă atacă din toate direcțiile, locația mea este o locație de lux, în care nu vin țigani, pușcăriași, vin numai oameni buni. Din acest motiv, ceilalți care văd acest lucru aruncă cu pietre în mine”, susține Cornel Apostol, administratorul Complexului Coral Iași.

Evenimentul s-a întâmplat pe data de 6 aprilie 2024, când 21 de copii sărbătoreau ziua unui prieten. Aceștia au ajuns acasă cu stări de vomă, tuse și iritație la nivelul ochilor, iar doi dintre ei au mers la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Maria” din Iași.

Comentarii
  • O, Doamne! Ce moacă dătătoare de încredere are administratorul!…

  • Un marlan obosit care nici nu stie sa vorbesca

  • prostul moare de grija altuia

    Lumea e rea și invidioasă atunci când îți merge bine, proștii mănâncă kkat că altceva nu știu să facă, jurnalismul în România a ajuns o cocină.

  • 2 LEI articolul.

  • și unde e coșmarul????

  • Singurul care poate calma situația este insctructoru de înot, bărbat bine cu barbă și tatuaje. În special pe mămici.

  • Patronul e un infractor ….

  • Eu merg periodic cu copilul la cursurile de inot de la Coral si nu am intampinat niciodata vreo problema de genul …

  • O stire eronata probabil din lipsa de stiri😅
    Cu toata stima, ma duc de ani de zile cu copii acolo la piscina si n am avut probleme.
    Se exagereaza prea mult!

  • @@@Gina, inseamna ca te foote patronul Cornel APOSTOL si copilul se balaceate ca in Bahlui

  • Care îl lăuda cred că sunt neamurile ….

  • Esti jalnic ! Asta i educatia pe care o au unii .

  • Apostol este un Taran obosit , el vorbeste de puscarias ? El este un puscarias , are condamnare , trebuie sa se duca puscarie , Bahlita de femeisa nu l-a mai salvat , s-a luat pe strada de om si acum zice ca are cineva ceva cu el , blestemele Cornelus de la oamenii care le-ai vandut case fara fundatii

  • Nimeni nu mai recunoaste nimic in ziua de azi in Romania, dar pentru toate greselile facute de ei sunt de vina intotdeauna altii, dar ei niciodata.
    Folosesc fel de fel de motive puerile, ba ca cineva vrea sa l-e faca rau, ba ca este un dosar politic, ba ca este statul paralel implicat, ba ca nu mai stiu ce alte si alte motive, care de fapt nu sunt crezute nici de ei si sunt motive neadevarate.

  • De ce nu se pot pune comentarii la art cu taranul obosit de Movila
    Sa nu se vada cat e de “iubit si apreciat🤮

  • Un marlete de la Focuri care face numai infractiuni de ce nu-l viziteaza ANF un pic sa vada ca nu da bon fiscal , se crede mare afacerist si este un taranoi besit nici doua cuvinte nu stie sa lege

  • Vasile Danciu

    Oameni buni mai lăsați frustrările deoparte

  • Să vă ierte D zeu

    Ura e o otravă care distruge din interior, producând amărăciune care ne macină inima și mintea. De aceea Scriptura ne spune să nu lăsăm ca vreo „rădăcină de amărăciune” să dea lăstari în inima noastră (Evrei 12.15)

  • fANU LA GINA

    @Gina
    SI EU LA FEL. DOMNU INSTRUCTOR a ESTE FOARTE APROPIAT DE MINE

  • În loc să dozeze clorul , se chinuie cu clientele în diferite poziții :)))

  • Doamne ferește…..patronul e ok,la fel și angajații….clar cineva vrea sa ii facă rău….pe bune????de la clor????poate ca au băut părinții prea mult și nu s-au ocupat de copii,fiind strict obligația lor.Caca maca.Domnule patron…tine-te tare…ca ești.Succes!!!

  • Au băut copiii apa din piscina ca nu le-a dat mami apita,le-a dat fast food sa se intoxica….basti cu știrea asta de denigrare.Perinti iresponsabili și idioți.Cum sa zici asa?Clorul are efect dacă îl ingurgitezi(sper sa stie părinții ce inseamna).

  • De ce nu da-ti în judecata prostia voastră de părinți…ca faceți Patty cu copii de 4 ani în locuri de adulți….Poate ii luați și în alte părți……ca sa dați în judecata……voi de capul vostru….atât știți sa faceți bani fără munca…Patronul a muncit sa va ofere relaxare.. dar ,se pare,a greșit cu unii…clienți.Cheltuiala placuta cu avocații care abia asteapta

  • Nu patronul dozeaza clorul…respect…a protejat angajatul….dacă e asa..dar nu cred.Parintii sa mearga în alta parte cu copiiii sensibili.Nu exista parte la piscina la aceasta varsta..În judecata….lipsa de ocupație și bani pierduți.

  • Nu patronul dozeaza clorul…respect…a protejat angajatul….dacă e asa..dar nu cred.Parintii sa mearga în alta parte cu copiiii sensibili.Nu exista parte la piscina la aceasta varsta..În judecata….lipsa de ocupație și bani pierduți.

  • Balena ucigașă

    Alex , are cont de onlyfans căsătorit doi copii îi place să refuleze în Doamne căsătorite , tinere domnițe un adevărat gigolode la țară , venit de pe meleaguri îndepărtate strică familiile oamenilor din jur, asta marketing

  • Alex cel de la înot face propriu eri indecente seara la Doamne și când vin la antrenamente le propune să înoate cu ele în piscină ca peștii , un gunoi, parazit maritim

  • Un marlan, condamnat la inchisoare pentru lovire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *