Prima pagină » Local » Coșmar la Aeroportul Internațional Iași! Sute de pasageri trebuie să reziste până mâine dimineață pentru a pleca spre destinația dorită. Cursa către SHARM EL SHEIKH a fost anulată – UPDATE

Coșmar la Aeroportul Internațional Iași! Sute de pasageri trebuie să reziste până mâine dimineață pentru a pleca spre destinația dorită. Cursa către SHARM EL SHEIKH a fost anulată – UPDATE

30 iul. 2024, 22:56, 4 ,
BZI.ro, în Local

O aeronavă care ar fi trebuit să transporte 200 de pasageri din orașul SHARM EL SHEIKH din Egipt este așteptată la Aeroportul Internațional Iasi de la ora 14:40.

UPDATE: Potrivit unor surse, zborul spre Iași ar fi mâine la ora 16:20, nu în această noapte la ora 4:40.

*Nota redacţiei: Informația este pe surse, iar pasagerii sunt rugați să se informeze de pe site-ul oficial al aeroportului sau la agenția de turism de la care au achiziționat pachetul de vacanță.

Pasagerii au plecat de la hotel la ora 7:30 dimineața, aceștia aveau zbor spre Iași la ora 11:20. Durata zborului ar fi trebuit să fie de 3 ore și 20 de minute, iar în Iași ar fi trebuit să ajungă la ora 14:40.

„Aeronava de la SHARM EL SHEIKH nu a ajuns încă pe Aeroportul Internațional Iași. Conform ultimelor informaţii, aceasta ar putea veni spre Iași dimineață, la ora 4:20. Astfel, pasagerii care trebuiau să plece către SHARM EL SHEIKH, de pe Aeroportul Internațional Iași, trebuie să aștepte să aterizeze aeronava din Egipt. Practic, dacă aeronava nu ajunge la Iași, nu are cine să preia pasagerii”, a transmis Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași.

Oamenii așteaptă de mai bine de 14 ore în aeroportul din Egipt

Pasagerii sunt nemulțumiți de faptul că de stau în aeroport de la primele ore ale dimineții și încă nu au plecat spre Iași. Oamenii așteaptă de mai bine de 14 ore în aeroportul din Egipt, mulți sunt însoțiți de copii mici, cu cărucioare, cu bagaje.

„Este infernal să aștepți în aeroport 14 ore. Suntem nevoiți să stăm pe jos, copiii dorm pe bănci sau în cărucioare. Nu avem mâncare, apă, este o bătaie de joc”, transmite un pasager care așteaptă de mai bine de 14 ore în aeroportul din Egipt.

„Stau cu copilul în brațe, pe jos, pentru că nu mai sunt locuri pe scaune. Chiar dacă se știe că zborul are o întârziere de peste 14 ore, nu ni s-a oferit nici măcar un pahar cu apă, nu mai spun de ceva de mâncare. Sunt copii care plâng din cauza oboselii, din cauza faptului că nu reușesc să adoarmă în aceste condiții. Este inuman să plătești sute de euro pe biletele de avion și să fii tratat cu bătaie de joc. Nu ni se oferă informații, nu știm ce se va întâmpla, iar nimeni nu va răspunde de oboseala și stresul suferit”, a spus mama unei fetițe de 2 ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *