Prima pagină » Titlurile zilei » Coșmar în Nicolina. A intrat în baie peste soțul său care era deja în cada plină cu apă în miez de noapte. Imaginea pe care a văzut-o a fost desprinsă din filmele de groază (EXCLUSIV – Foto)

Coșmar în Nicolina. A intrat în baie peste soțul său care era deja în cada plină cu apă în miez de noapte. Imaginea pe care a văzut-o a fost desprinsă din filmele de groază (EXCLUSIV – Foto)

25 mai 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O femeie a avut parte de șocul vieții ei după ce și-a găsit soțul mort în baie. Acesta se pare că s-ar fi băgat în cada cu apă și nu ar mai fi ieșit. Nu este clar dacă a murit din cauza unei afecțiuni medicale sau s-ar fi înecat

Imagine de coșmar, într-un bloc din Nicolina. O femeie și-a găsit soțul mort în cada cu apă. În noaptea de 24 spre 25 mai, femeia avea să treacă prin șocul vieții ei. Pentru că soțul ei nu mai ieșea din baie, aceasta a intrat și a observat o imagine șocantă. Bărbatul era mort în cada cu apă. Aceasta a sunat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutor. Un echipaj medical și polițiștii ieșeni au ajuns la fața locului, dar, din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

„Polițiștii ieșeni au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie despre faptul că soțul ei a decedat în locuință. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

O tragedie asemănătoare a avut loc vara trecută la Iași

Amintim că, pe data de 31 iulie 2021, o familie din județul Iași a sunat la numărul unic de urgență 112, anunțând că fiica lor, în vârstă de 9 ani, s-a înecat în piscina din curtea casei. Incidentul a avut loc în satul ieșean Horpaz, din comuna Miroslava. Fata a fost găsită în jurul ore 21:00 de către mamă, în piscină. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat un echipaj de Poliție și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Micuța a fost găsită în stare critică de echipa medicală și a fost resuscitată minute bune. Din fericire, copila a fost stabilizată și transportată la spital. Aceasta a fost internată în stare foarte gravă în Secția ATI a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”. Timp de mai bine de două săptămâni, cât a stat internată, medicii au fost rezervați cu privire la evoluția stării ei de sănătate și au sperat într-o minune.

„Sâmbătă, 31 iulie 2021, în jurul orei 22:00, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii «Sfânta Maria» a ajuns un copil în vârstă de 9 ani, în stare foarte gravă. Este vorba despre o fată care a fost găsită de medici în stop cardio-respirator după ce s-a înecat în piscină. Diagnosticul a fost cel de politraumatism prin înec”, declara la momentul respectiv dr. Lavinia Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *