Prima pagină » Magazin » Corp de vis? Cum te ajuta steroizii
Corp de vis? Cum te ajuta steroizii

Corp de vis? Cum te ajuta steroizii

28 iun. 2021, 15:16,
în Magazin

Steroizii sunt substante organice naturale prezente in diversi hormoni din organism. Steroizii naturali includ hormonii sexuali feminini (estrogen) si hormonii sexuali masculini (testosteron). Denumirea de „steroizi” se refera la derivatii sintetici (steroizii anabolizanti) care ajuta in dezvoltarea musculara.

Persoanele care isi doresc un corp de vis apeleaza la un regim de viata adecvat, precum exercitii fizice, dieta alimentara si steroizi originali. Dar ce efect au cu adevarat acestia din urma? Cum ajuta de fapt?

Cresterea rapida a masei musculare

Desi in ultimul timp au avut parte de publicitate negativa, nu toti steroizii prezinta acele riscuri adverse vehiculate. Administrati dupa sfaturile si recomandarile specialistilor, acestia pot contribui la obtinerea fara prea mare efort a unui corp sculptat.

Si pentru ca „boala” omului modern este aceea de a-si dori totul cat mai rapid, chiar pe loc, daca se poate, steroizii pot aduce acest avantaj. Cu ajutorul lor, masa musculara poate fi crescuta intr-un timp scurt, fara eforturi prea mari si fara sa necesite un deranj prea mare. Cu siguranta acestea sunt motivele pentru care steroizii au devenit atat de populari in ultimii ani printre persoanele preocupate foarte mult de modul in care arata.

Combinati cu antrenamentele fizice pentru diversele tipuri de muschi, steroizii dau rezultate rapide si sigure. O data cu cresterea nivelului de testosteron, se va resimti o rezistenta sporita la efort si un plus de forta, care vor ajuta la intensificarea antrenamentelor si obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt.

Corp bine definit

Pentru un corp care se vrea bine definit, un ciclu de steroizi poate fi un pas decisiv. Integrate intr-un plan bine pus la punct si utilizate fara abuz, aceste substante pot contribui la rezultate vizibile: trupul va arata atent lucrat, armonios si tonifiat.

Cand vine vorba de steroizi pret, produsele de pe piata sunt pentru toate buzunarele, dar recomandarea este sa fie alesi cei care sunt siguri pentru sanatate si nu prezinta efecte adverse periculoase.

Conform cercetarilor in domeniu, cu ajutorul steroizilor potriviti, combinati cu antrenamente bine organizate si cu ajutorul dietei adecvate, se pot obtine rezultate (cresterea masei musculare, definire) in maximum 4 luni de zile, fata de un an, cat ar dura in mod natural.

Imbunatatesc abilitatile sportive

Conform steroizi-pret.ro, administrarea de steroizi, atat sub forma de pastile, cat si injectabil, ajuta la imbunatatirea considerabila a abilitatilor sportive. In anumite competitii de gen ei pot avea un rol hotarator.

Printre sportivi, steroizii sunt foarte populari, datorita avantajelor lor majore. Sunt folositi inclusiv pentru slabit, in cazul acelor concursuri care impun o anumita greutate. Steroizii imbunatatesc forta si performanta musculara, totul conducand catre o rezistenta sporita a organismului in fata efortului.

Evident ca atunci cand sunt administrati in doze exagerate si fara avizul unui specialist steroizii pot face mai mult rau decat bine. Printre cele mai intalnite complicatii se numara: cresterea tensiunii arteriale si a colesterolului, modificari hormonale, infertilitate, leziuni la nivelul venelor, tulburari de dispozitie sau edeme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *