Prima pagină » Sanatate » Stiri medicale » Autopsiile arata ca noul coronavirus distruge sistemul imunitar si ramane in trupurile celor decedati

Autopsiile arata ca noul coronavirus distruge sistemul imunitar si ramane in trupurile celor decedati

25 mart. 2020, 06:00,
în Sanatate

Coronavirusul ramane in trupurile decedatilor. Autopsiile dezvăluie multe despre noul coronavirus. Cercetătorii au efectuat autopsii pe 29 de pacienți care au murit din cauza noului coronavirus până în prezent, iar lucrările vor continua să ajute medicii să vină cu planuri de tratament mai specifice, a spus un expert medical, marți.

Autopsiile au relevat că coronavirusul nou atacă prima dată plămânii pacienților, a declarat Wang Guiqiang, șeful Departamentului de Boli Infecțioase din Spitalul Universitar Peking, în cadrul unei conferințe de presă la Beijing.

Autopsiile au arătat o infiltrare mare de citokine inflamatorii, cheaguri de sânge, țesut necrotic și sânge în plămâni, a spus el.

O alta constatare importanta este ca pacientii au, de asemenea, o cantitate mare de sputa care le blocheaza bronhiile, oprindu-i astfel sa obtina suficient oxigen, a spus el.

Coronavirusul ramane in trupurile decedatilor

Prin urmare, este foarte important să menținem căile respiratorii deschise, utilizând aspirația și nebulizarea sputei, a spus el.

Mai mult, sistemele imunitare ale pacienților au fost, de asemenea, deteriorate, cu o scădere semnificativă a celulelor imune, ceea ce ar putea fi un factor important pentru moartea lor, a spus el.

Scăderea imunității a crescut, de asemenea, posibilitatea de bacterii și infecții fungice, iar pacienții în stare critică suferă adesea infecții multiple, a spus Wang.

S-a constatat, de asemenea, deteriorarea altor organe, inclusiv inima, ficatul și rinichii, de aceea este important să se sprijine organele critice pentru a preveni decesul, a adăugat el.

„Autopsiile au oferit multe îndrumări pentru tratamentul clinic și așteptăm cu nerăbdare să analizăm mai multe cazuri pentru a ne ajuta să venim cu un tratament mai rezonabil și mai specific.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`