Prima pagină » Cultural » Cornelia și Lupu Rednic au fost la un pas de divorț? Ce spun cei doi artiști despre problemele din căsnicie

Cornelia și Lupu Rednic au fost la un pas de divorț? Ce spun cei doi artiști despre problemele din căsnicie

21 iun. 2022, 08:31,
în Cultural

Multă lume se întreabă dacă îndrăgitul cuplu Cornelia și Lupu Rednic au fost la un pas de divorț. Îndrăgiții interpreți de muzică populară sunt împreună de mai bine de 30 de ani nu doar pe scenă, ci și în viața privată. Povestea lor de iubire a început de la o vârstă fragedă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mereu energici și zâmbitori, Cornelia și Lupu Rednic stârnesc ropote de aplauze de fiecare dată când apar pe scenă sau la tv. Puțini sunt cei care știu cum sunt aceștia dincolo de lumina reflectoarelor și care au fost cele mai grele momente din plan personal. Iată ce spun cei doi artiști despre problemele din căsnicie.

Cornelia și Lupu Rednic nu s-au gândit niciodată la divorț

Faimosul cuplu format din Cornelia și Lupu Rednic este extrem de apreciat de publicul autohton. Cei doi artiști cântă împreună de când s-au cunoscut, iar în viața privată au o familie frumoasă. Îndrăgiții interpreți de folclor sunt căsătoriți de 30 de ani și sunt de nedespărțit. Cu toate că nu au copii, aceștia radiază de fericire împreună și se bucură din plin de viață.

Dincolo de succesul artistic impresionant, Cornelia și Lupu Rednic sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Aceștia și-au ținut mereu familia departe de ochii curioșilor și cu toate că au existat momente grele în viața de cuplu, cei doi nu s-au gândit niciodată la divorț.

Frumoasa cântăreață de muzică populară Cornelia Rednic a mărturisit că atunci când s-a căsătorit cu soțul ei celebru, ea avea 17 ani, iar el 23 de ani. Faptul că au fost mereu împreună și au cântat pe scenă a făcut ca relația lor să fie și mai puternică.

Anul acesta Cornelia și Lupu Rednic vor împlini 30 de ani de căsătorie, motiv de bucurie și petrecere. Cei doi vor sărbători ca de fiecare dată în maximă discreție alături de cei dragi.

„Noi împlinim 30 de ani de la căsătorie în luna octombrie. Nu facem petrecere și nici nu mergem la biserică, să ne reînnoim jurămintele cum fac alte persoane.

Ne dorim să fim sănătoși, bine, în armonie. Tot ceea ce îți dorești la un moment dat în viață este să ai sănătate și să te bucuri de realizări. Noi suntem sătui de petreceri prin prisma meseriei noastre. Nici la zilele noastre de naștere nu am petrecut cu lăutari și de obicei petrecem cu puțină lume, cu finii sau cu părinții noștri.”, a declarat artista.

De viața de familie se bucură din plin și îndrăgita interpretă de folclor Maria Dragomiroiu. Aceasta se menține tânără și arată spectaculos la vârsta sa. O poveste de viață impresionantă are și Veta Biriș, care s-a căsătorit la o vârstă fragedă și a avut parte de multe provocări în viața privată.

Ce spun îndrăgiții artiști despre mariajul lor longeviv și problemele din viața de cuplu

Cornelia și Lupu Rednic se bucură din plin de viața de familie și se declară fericiți împreună. Aceștia se cunosc de 30 de ani și au o poveste de viață impresionantă. În pofida momentelor grele din căsnicie, aceștia au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la divorț și au reușit să treacă împreună peste toate problemele.

Cornelia Rednic a dezvăluit care sunt secretele căsniciei sale longevive, oferind detalii inedite din mariajul său.

„În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine.”, a precizat vedeta.

La rândul lui, Lupu Rednic a mărturisit cum reușește să gestioneze conflictele împreună cu frumoasa lui soție.

,,Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv. Suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. Când ne certăm nu i-am spus celuilalt vreun cuvânt care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun început şi am reuşit foarte bine.”, a declarat artistul.

Cu toate că au avut parte de multe provocări în viața de familie, Cornelia și Lupu Rednic nu s-au gândit niciodată la divorț. Cei doi artiști formează un cuplu atât pe scenă, cât și acasă, fiind extrem de apreciați de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`