Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cornel Păsat și soția lui, Bianca, dezvăluiri de la începutul relației: „Eram tot timpul într-o vacanță”. Au împreună un fiu, pe Dryas

Cornel Păsat și soția lui, Bianca, dezvăluiri de la începutul relației: „Eram tot timpul într-o vacanță”. Au împreună un fiu, pe Dryas

11 aug. 2024, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Cornel Păsat și soția lui sunt împreună de 20 de ani și au împreună un fiu, pe Dryas, care, evident, este centrul universului lor. Cei doi spun că, deși și-au promis la începutul relației că viața lor nu se va schimba prea mult după venirea pe lume a copilului, cei doi petrec cea mai mare parte a timpului alături de băiatul lor.

Cornel Păsat și soția lui, Bianca, se cunosc de ani buni și înainte de a ajunge împreună, au colaborat pe plan profesional. În 2018, a apărut pe lume și fiul lor, Dryas, despre care amândoi spun că sunt topiți.

Cornel Păsat și soția lui, Bianca, dezvăluiri de la începutul relației

Cornel Păsat își aduce aminte cu drag de perioada în care îi făcea curte Biancăi, iar în 2006, pe când erau doar prieteni încă, i-a făcut o surpriză și au plecat într-o escapadă în Veneția. De când s-a născut și fiul lor, cei doi îl iau mereu în vacanțe.

„De când am început colaborarea, pentru că mai întâi am început să colaborăm și mai apoi relația, eram, practic, în fiecare zi în vacanță, pentru că mereu mergeam în țară cu spectacole, cu activități distractive, dar prima vacanța de care îmi aduc eu aminte ar fi în Veneția, în 2006, de două zile (…) Tocmai fusese ziua mea, ea era acolo cu un contract și lucra acolo și i-am făcut o vizită surpriză de ziua mea și era foarte aproape de Veneția și am luat-o într-o vacanță”, a spus Cornel Păsat, la Star Matinal e pe val.

Cum sunt cei doi ca părinți

Cum cei doi au un stil de viață sănătos, l-au învățat și pe cel mic să le urmeze exemplul. Cornel Păsat spune că a fost surprins să vadă, că deși are o vârstă fragedă, Dryas este disciplinat atunci când vine vorba de alimentație.

„S-a schimbat mult viața de cuplu. Au existat promisiuni că nu va dormi cu noi, dar este parte din viața noastră non-stop, doarme cu noi, se trezește cu noi, beneficiază de atenție non-stop și cred că spune de 1000 de ori pe zi „Mami”, a mai spus Cornel Păsat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *