Prima pagină » Cultural » Cornel Ene se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cum a cunoscut-o artistul pe frumoasa lui soție, Elena Gheorghe

Cornel Ene se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cum a cunoscut-o artistul pe frumoasa lui soție, Elena Gheorghe

07 nov. 2022, 08:47,
în Cultural

Cornel Ene se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Acesta are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se mândrește cu familia sa. Artistul are un mariaj fericit alături de nimeni alta decât îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe și se bucură din plin de rolul de tătic. Spre deosebire de partenera sa de viață, Cornel Ene este o prezență discretă la evenimentele mondene și vorbește rar despre familia sa. Puțini sunt cei care știu cum a cunoscut-o artistul pe frumoasa lui soție, Elena Gheorghe.

Cornel Ene se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Cornel Ene formează alături de Elena Gheorghe unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie frumoasă și doi copii superbi. Povestea lor de dragoste a fost greu încercată, însă au demonstrat cât de mult se iubesc, iar în prezent sunt de nedespărțit.

Cornel Ene are dar cuvinte de laudă când vine vorba de frumoasa lui parteneră de viață pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Cornel Ene și Elena Gheorghe formează un cuplu și pe plan profesional, având numeroase proiecte artistice împreună.

Frumoasa cântăreață cu origini aromâne a luptat foatre mult pentru a fi împreună cu soțul ei, având în vedere tradițiile pe care ar fi trebuit să le respecte. Mai mult, vedeta a recunoscut că familia avea planuri să o căsătorească cu un aromân, însă după ce a mărturisit că îl iubește pe Cornel Ene, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

,,Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu.”, a declarat celebra artistă.

În prezent, Cornel Ene și Elena Gherghe formează o familie superbă și radiază de fericire de când sunt părinți. Aceștia se bucură din plin de aprecierea publicului autohton și de succes în cariera muzicală. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Facebook cu fotografii în ipostaze sexy.

De viața de familie se bucură și carismaticul actor și prezentator tv Cosmin Seleși. Acesta este mereu la înălțime și cucerește publicul cu aparițiile sale savuroase. Cosmin Seleși radiază de fericire alături de soția sa și de cei doi copii, Tudor și Ilinca.

Ce spune Elena Gheorghe despre căsnicia sa

Celebra cântăreață Elena Gheorghe are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Cornel Ene. Aceasta radiază de fericire și se declară o mamă și o soție împlinită. Artista a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire, dar mai ales cât de mult a luptat pentru a fi împreună cu bărbatul iubit.

,,Părinții mei îl știau pe Cornel din Mandinga și știau că suntem foarte buni prieteni. Treptat, și-au dat seama și ei că între noi e mai mult de atât. L-au primit cu brațele deschise. Cu Dada am avut mai multe emoții, căci ea, de mică, îmi tot repeta că eu o să mă căsătoresc cu un armân. Deja avea pe cineva în lista de favoriți. După ce l-a cunoscut însă, Dada l-a iubit foarte tare și îmi spunea: ,,Cornel face cât o mie de machidoni.”, a declarat vedeta.

Frumoasa cântăreață și partenerul ei, Cornel Ene, au un mariaj longviv și radiază de fericire împreună. Deși au trecut prin multe momente grele, cei doi sunt de nedespărțit. Elena Gheorghe a dezvăluit cu mult umor că în prezent își răsfață soțul cu o rețetă delicioasă și este atentă la tot ceea ce îi place partenerului ei.

,,Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. (…) Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă. Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi.”, a declarat aceasta.

Cornel Ene are o căsnicie frumoasă alături de Elena Gheorghe și se bucură din plin de rolul de tată. Artistul are succes pe plan profesional și este extrem de apreciat de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *