Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cornel de la Insula Iubirii ar fi căutat-o pe ispita Loredana după emisiune, deși știa deja că Iustina îi va dărui un copil: ”Nu am acceptat”

Cornel de la Insula Iubirii ar fi căutat-o pe ispita Loredana după emisiune, deși știa deja că Iustina îi va dărui un copil: ”Nu am acceptat”

15 sept. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Cornel de la Insula Iubirii a fost pus la punct de ispita Loredana! A interacționat cu ispita în timpul emisiunii și se pare că ar fi vrut să păstreze legătura cu ea și după revenirea acasă din Thailanda, deși știa deja că Iustina îi va dărui un copil.

Ispita Loredana a făcut declarații explozive despre Cornel! Fostul concurent a petrecut timp cu ea și nau fost filmați inclusiv în ipostaze incendiare. La finalul emisiunii, Iustina i-a dat vestea cea mare concurentului, spunând că vor avea un copil. Cu toții credeau că acest lucru l-a cumințit pe Cornel.

Ispita Loredana de la Insula Iubirii îl acuză pe Cornel că a căutat-o după emisiune

Declarațiile Loredanei, ispita cu care el a interacționat, contrazic, însă, acest lucru. Ispita a spus că fostul concurent i-a trimis o cerere de prietenie pe rețelele de socializare. Deși a recunoscut că nu a primit niciun mesaj din partea lui, ispitei nu i s-a părut un gest deloc potrivit.

Din acest motiv, Loredana a mărturisit că nu a acceptat cererea lui Cornel. Ispita nu a dorit să fie asociată cu el și a spus că o respectă pe Iustina, astfel că a decis să ignore cererea lui. Aceasta nu ar fi dorit să devină mărul discordiei dintre cei doi.

Ispita a declarat că îl respectă și pe Cornel și crede despre el că este un bărbat care știe exact ce își dorește de la viață, motiv pentru care îl apreciază.

”Nu, nu am mai ținut legătura cu Cornel. Mi-a trimis o cerere de prietenie pe Instagram, dar nu am dat accept, din nou, pentrun că am știut că deja îi provocasem niște sentimente Iustinei și din respect pentru ea am considerat că nu este ok să accept, nu pentru că mi-a trimis un mesaj, dar am vrut să evit orice asociere dintre mine și el. Acum este vorba doar despre ei”, a declarat Loredana, în Interviurile Insula Iubirii, de pe Antena Play.

Ce intenții a avut Loredana cu fostul concurent

Loredana a mărturisit că era conștientă de problemele pe care le are Cornel când vine vorba despre relațiile de iubire. Nu ar fi vrut, însă, să îl facă să cadă în ispită, ci ar fi vrut să îl ajute. Crede, de asemenea, că a avut un impact major în ceea ce privește depășirea problemelor pe care le-ar fi avut.

”M-am axat foarte mult să ajut, nicidecum să îl fac să cadă foarte mult în ispită, sau să râd de situația lui”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *