Prima pagină » Cancan ultimă oră » Corina Dănilă, la fel de frumoasă ca în tinerețe: Cum arată vedeta TV la aproape 50 de ani

Corina Dănilă, la fel de frumoasă ca în tinerețe: Cum arată vedeta TV la aproape 50 de ani

24 nov. 2021, 15:53,
în Cancan ultimă oră

Corina Dănilă este una dintre cele mai frumoase femei din show-biz-ul autohton. Frumoasa ieșeancă în vârstă de 49 de ani rămâne la fel de fermecătoare ca în trecut, când era una dintre prezențele de marcă de pe micile ecrane.

Prezentatoarea TV continuă să atragă atenția asupra sa oriunde la orice apariție, fie că este vorba despre evenimentele moderne, în spectacolele de teatru, la televiziune sau în ședințele foto pentru diversele reviste.

Mai mult de atât, Corina Dănilă, care s-a născut la Pașcani, pe 24 ianuarie 1972, știe mereu să se pună în valoare, fotografiile postate de vedetă pe rețelele de socializare în mediul online bucurându-se de aprecierea fanilor ei.

Corina Danila

Corina Dănilă, divorțată și cu o fată superbă

Corina Dănilă și-a început cariera ca prezentatoare TV la TVR, în anul 1994, iar după numai 2 ani a ajuns la Pro TV. Din 2000 a fost prezentatoare la Acasa TV, iar din 2006 la Euforia TV.

Corina Dănilă a fost căsătorită cu un alt prezentator TV care lucra atunci la Pro TV, Valentin Moraru. Cei doi au divorțat în anul 1999.

Pe urmă, Corina Dănilă s-a îndrăgostit de omul de afaceri Peter Imre. Deși păreau a se înțelege perfect, până la urmă cei doi s-au separat.

În viața Corinei Dănilă a urmat pilotul Norris Măgeanu, cu care de altfel are și o fiică, Rianna, în vârstă de 17 ani. Corina Dănilă și Norris Mpgeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar în anul 2004, Corina a născut-o pe Rianna. După alți cinci ani de relație, cei doi s-au despărțit.

Corina Danila

În urma despărții de pilotul Norris Măgeanu, Corina Dănilă și-a pierdut casa pe care a achiziționat-o print-un împrumut bancar făcut împreună cu iubitul ei. După despărțirea de acesta, frumoasa prezentatoare TV nu a mai putut plăti împrumutul, motiv pentru care a fost scoasă din casă de bancă. Corina Dănilă s-a luptat ani de zile pentru a-și salva casa, dar din păcate nu a reușit.

Mai mult, atunci Corina Dănilă s-a aflat în pericol de disponibilizare la TVR, dar a fost salvată fiind considerată un caz social.

În 2019, s-a speculat că vedeta TV ar avea o relație c uun bărbaty care n uare legătură cu show-biz-ul, dar în momentul de față, Corina Dănilă își crește singura fata.

Corina Danila

Corina Dănilă, nud: Cu sânii la vedere

Corina Danila este una dintre vedetele care a fost mereu atentă la imaginea ei. Fire discretă și în ținute mereu serioasă, Corina Dănilă care nu a apărut de prea multe ori în imagini compromițătoare. Totuși, la 21 de ani, Corina Dănilă a apărut într-un film în care și-a arătat sânii. În acel film, Corina a jucat atunci rolul unei prostituate.

În urmă cu câțiva ani, Corina Dănilă a făcut furori pe rețelele de socializare, când a postat o poză cu ea aproape nud.

Corina Dănilă a postat o fotografie în care apare goală, ea acoperindu-şi bustul cu pierscici. În dreptul acelei fotografii, Corin Dănilă a postat un mesaj cu substrat: „…all my peaches”.

Corina Danila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`