Prima pagină » Cancan » Corina Dănilă, în ipostaze nud pe vremea când era tânără. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță

Corina Dănilă, în ipostaze nud pe vremea când era tânără. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță

13 iul. 2022, 11:14,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Corina Dănilă, a făcut furori în ipostaze nud pe vremea când era tânără. Actrița este mereu atentă la aparițiile sale publice și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a apărut aproape nud într-un film celebru, dar și în câteva fotografii de la începutul carierei sale artistice. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță și să arate spectaculos la vârsta de 50 de ani.

Corina Dănilă, aproape nud la începutul carierei sale artistice

Corina Dănilă are o carieră artistică impresionantă și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Vedeta a făcut furori pe vremea când era tânără cu câteva ipostaze aproape nud într-un film celebru în care a jucat. Mai mult, Corina Dănilă a pus pe jar inimile multor bărbați cu fotografii în ipostaze provocatoare la începutul carierei sale artistice.

Mereu atentă la aparițiile publice, Corina Dănilă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta a încercat să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă și să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Artista a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu mai mulți ani, iar relațiile de dragoste care au urmat au fost tumultuoase. Vedeta are o fiică de care este tare mândră și se bucură din plin de rolul de mamă.

În prezent, Corina Dănilă se dedică proiectelor sale profesionale și face furori de fiecare dată când apare în public. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 50 de ani și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur și ținutele sexy.

Și colega ei de breaslă, Alina Pușcaș, își surprinde fanii din mediul online cu fotografii îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. O altă vedetă care își ascunde vârsta și arată spectaculos este Dana Săvuică. Aceasta a pozat de mai multe ori goală și a pus pe jar inimile bărbaților pe vremea când a apărut în celebra revistă Playboy.

Cum se menține în formă îndrăgita actriță

Corina Dănilă se mândrește cu o siluetă perfectă la vârsta sa și atrage privirile tuturor atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene. Actrița a mărturisit că nu a apelat până acum la ajutorul medicilor esteticieni și se menține în formă cu ajutorul unei alimentații echilibrate și sănătoase.

Frumoasa artistă a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale. (…) Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme.

Nu am recurs la intervenţii chirurgicale, însă nu sunt împotriva lor. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!”, a mărturisit aceasta.

Îndrăgita actriță Corina Dănilă a făcut furori pe vremea când era tânără cu apariții aproape nud într-un film celebru. Vedeta are o carieră de succes și se bucură în prezent de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`