Prima pagină » Cancan » Corina Dănilă, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț, copil și problemele din viața privată. „De ceva vreme eu mă confrunt cu nişte probleme…”

Corina Dănilă, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț, copil și problemele din viața privată. „De ceva vreme eu mă confrunt cu nişte probleme…”

14 apr. 2022, 10:59,
în Cancan

Frumoasa actriță Corina Dănilă a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț, copil, dar și despre problemele din viața privată. Mereu zâmbitoare și energică, îndrăgita artistă ascunde o mare suferință. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și a încercat să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce secrete ascunde celebra actriță.

Corina Dănilă, declarații inedite despre fostul soț, copil și suferințele din viața privată

La vârsta de 50 de ani, Corina Dănilă are o carieră impresionantă și se bucură de aprecierea publicului autohton. Vedeta s-a remarcat de-a lungul timpului cu rolurile sale de succes în filme celebre. Aceasta se declară o femeie împlinită pe plan profesional și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Dincolo de celebritate, actrița este extrem de discretă și a încercat mereu să fie departe de scandaluri și controverse. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta în viața privată și ce suferințe ascunde.

Recent, aceasta a vorbit despre căsnicia eșuată, dar și despre fiica ei superbă de care este tare mândră. Corina Dănilă a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-un divorț dureros de celebrul prezentator de știri sportive Valentin Moraru.

,,L-am cunoscut pe soțul meu la Pro Tv. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezenta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el.”, a declarat frumoasa actriță.

Câțiva ani mai târziu, aceasta și-a găsit fericirea alături de faimosul pilot Norris Măgeanu, cu care are o fiică, pe Riana Maria. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă când toată lumea se aștepta ca frumoasa actriță să îmbrace rochia de mireasă, aceștia s-au despărțit.

Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei și are doar cuvinte de laudă. Cele două sunt extrem de apropiate și se susțin reciproc.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe.”, a precizat vedeta.

O altă actriță celebră care se bucură din plin de viața de familie și este o mamă împlinită este Alina Chivulescu. Aceasta se declară o femeie fericită și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Aceasta a făcut furori și pe vremea când a apărut nud în câteva scene dintr-un film celebru în care a jucat.

Și frumoasa actriță Paula Chirilă nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. În pofida trecutului tumultuos, aceasta se remarcă de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Corina Dănilă este o prezență discretă în spațiul public și vorbește destul de rar despre viața privată. Recent, acesta a recunoscut că are probleme de sănătate și a fost nevoită să apeleze de nenumărate ori la ajutorul medicilor.

„De ceva vreme eu mă confrunt cu nişte probleme de sănătate şi anume cu o declanşare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum nişte ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importanţă, deşi a început să avanseze toată această problemă şi anume, vitiligo. Când te confrunţi cu astfel de probleme de sănătate, evident trebuie să cauţi tot felul de modalităţi de ameliorare, de revenire.

Încercam, din respect faţă de spectatorii de la teatru, sau faţă de telespectatori, să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sală sau din faţa micului ecran să nu fie atenţi la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intenţiile mele artistice.”, a mărturisit actrița.

În prezent, Corina Dănilă se bucură de celebritate și arată spectaculos. Vedeta se menține în formă și își ascunde vârsta. Printre artistele care fac furori cu fizicul de invidiat se află și Ileana Badiu. Aceasta își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Corina Dănilă a vorbit recent despre problemele din viața privată, dar și despre bucuriile de care are parte în ipostaza de mamă. Actrița are o carieră artistică impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *