Prima pagină » Cancan » Corina Dănilă are o fiică superbă. Rianna a împlinit 18 ani și seamănă cu mama ei

Corina Dănilă are o fiică superbă. Rianna a împlinit 18 ani și seamănă cu mama ei

30 dec. 2021, 09:08,
în Cancan

Corina Dănilă este o mamă foarte fericită, deoarece fiica ei, Rianna, a ajuns la vârsta majoratului, ocazie cu care prezentatoarea i-a transmis un mesaj emoționant. Totodată, vedeta TV a publicat mai multe fotografii cu tânăra pe care o asigură de toată dragostea ei. Cu această ocazie, fanii au putut observa că Rianna Măgeanu a moștenit frumusețea Corinei Dănilă.

Actrița și realizatoarea TV Corina Dănilă, care s-a născut în județul Iași, se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă. Rianna a împlinit recent 18 ani, iar mama sa i-a transmis o urare alături de o fotografie superbă cu ele. Corina Dănilă se numără printre cele mai cunoscut și apreciate actrițe de la noi din țară. Deși nu a mai jucat într-un film de foarte mult timp, vedeta nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa și să se mândrească cu carierea pe care o are acum în televiziune.

Corina Dănilă are o fiică superbă

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale Rianna, Corina Dănilă nu s-a putut abține și a publicat o imagine pe contul de Instagram, alături de o descriere emoționantă. Rianna a împlinit 18 ani, iar urarea frumoasei actrițe a fost una de-a dreptul specială. Corina Dănilă i-a transmis cele mai frumoase cuvinte fiicei sale în ziua în care aceasta a împlinit vârsta majoratului, însă imaginea cu cele două a atras toată atenția internauților.

Se știe că actrița publică foarte rar poze cu Rianna și din acest motiv postarea nu a trecut neobservată. Fiica vedetei este de o frumusețe deosebită și a moștenit trăsăturile fizice de la mama ei, lucru care se observă cu ușurință din imaginea postată pe contul de socializare.

„18 ani fericiți, Rianna mea! Înțelepciunea ta numără anii tăi. Frumusețea ta este „adâncă”, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea întreagă, simțul umorului tău este imens. Deci, fie ca tu să cauți mereu binele în tine și în ceilalți! Rămâi bună, puternică și amuzantă! Fie ca toate binecuvântările și bucuriile pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna! Te iubesc până la Lună și înapoi!”, a scris Corina Dănilă.

Corina Dănilă a divorțat în 1999

Corina Dănilă a încercat mereu să-și țină viață personală departe de lumina reflectoarelor și nu a oferit prea multe detalii despre relațiile pe care le-a avut. Actrița a fost căsătorită o singură dată cu realizatorul Valentin Moraru, de care a divorțat, însă, în anul 1999. Bărbatul care i-a adus liniștea după despărțirea de fostul soț a fost omul de afaceri Peter Imre, însă nici relația cu acesta nu a durat foarte mult.

Și totuși, singurul care și-a pus amprenta asupra Corinei Dănilă a fost pilotul Norris Măgeanu, bărbatul care a reușit să-i îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a fi mamă. Dincolo de toate acestea, fanii au fost plăcut impresionați de imaginea cu cele două și i-au transmis multe gânduri bune.

„La mulți ani! Sunteți frumoase și senine!😍”, „La mulți ani! E o fetiță minunată și cuminte!”, ❤️„Frumoasă ca mama❤️” sau „La mulți ani cu bucurii!💐🤗”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la imaginea postată de Corina Dănilă cu fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`