Prima pagină » Cancan » Corina Chiriac, o artistă pentru care vârsta este doar un număr. Cum arată artista la 71 de ani

Corina Chiriac, o artistă pentru care vârsta este doar un număr. Cum arată artista la 71 de ani

31 aug. 2021, 09:41,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac dovedește din plin că vârsta este doar un număr, artista arătând fabulos la anii pe care îi are. Cu toate acestea, de-a lungul timpului ea a avut oscilații de greutate, la un moment dat scăpând de sub control numărul kilogramelor. Însă i-a fost de mare ajutor o dietă asociată grație căreia a slăbit 35 de kilograme în decurs de un an și jumătate.

Corina Chiriac a fost una dintre solistele de mare succes din muzica ușoară din anii ’70 până în prezent. Artista a fost diva incontestabilă a anilor ’80 iar frumsețea și senzualitatea ei au fost direct proporționale cu talentul. Corina a frânt multe inimi, a avut iubiri împlinite dar și decepții în dragoste iar acum, 71 de ani, liniștea îi este tulburată de un singur regret. Lângă ea nu este nimeni căruia să-i spună „soțul meu” ori „băiatul / fiica mea”.

Corina Chiriac, o artistă la vârsta de aur

Îndrăgita artistă s-a născut pe 26 octombrie 1949, în București, într-o familie de muzicieni. La vârsta de 21 de ani, Corina Chiriac debutează la concursul TV „Steaua fără nume”, unde parcurge toate etapele și obține nota maximă – 10 și consacrarea în fața publicului român. În același an, 1970, se lansează pe plan național cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici „Valurile Dunării”. Un an mai târziu, a reprezentat România la Festivalul Internațional „Cerbul de aur” la care obține locul al treilea. Din acel moment începe să susțină numeroase turnee în țară și peste hotare, iar în întreaga ei carieră a lansat numeroase șlagăre.

Oricum, se poate spune că artista Corina Chiriac a avut o viață lipsită de griji și obligații, dat fiind că a ales să nu aibă copii. Chiar dacă a avut mai multe relații în viața amoroasă, ea a fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007. Cu toate acestea, ea a fost dintotdeauna o persoană activă, zecile de ani de muncă vorbind de la sine.

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

În pofida faptului că a fost mereu activă, Corina Chiriac a avut oscilații de greutate de-a lungul timpului. Astfel că la un moment dat ea a descoperit o dietă care a ajutat-o să slăbească în jur de 35 de kilograme. Iar din acel moment a respectat cu strictețe anumite reguli alimentare datorită cărora arată atât de bine la vârsta ei. Corina a slăbit în jur de 35 de kilograme într-un an și jumătate, cu ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat o dietă asociată. Principiul de bază al regimului presupune cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale și două gustări.

Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a precizat Corina Chiriac care în curând va împlini vârsta de 72 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *