Prima pagină » Cancan ultimă oră » Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil

Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil

25 iul. 2022, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântăreața a vorbit sincer despre bărbatul de care s-a îndrăgostit până peste cap pe când avea doar 26 de ani! Cine i-a furat inima și cum s-a terminat povestea lor de iubire? Corina Chiriac se numără printre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Cu toate că a fost întotdeauna sub lumina reflectoarelor, artista a preferat să fie cât se poate de discretă, mai ales atunci când a venit vorba despre viața sa personală.

Acum, la 72 de ani, Corina Chiriac a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie întregii lumi cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil pe vremea când avea doar 26 de ani.

Corina Chiriac, îndrăgostită de un artist ceh

În toți acești ani, fanii artistei au încercat din greu să afle de cine a fost îndrăgostită de-a lungul vieții, însă nu au reușit, asta pânp acum, când informația a venit chiar din partea ei. În cadrul unui interviu, Corina Chiriac a dezvăluit că iubirea ei adevărată a fost Keral Goot, un cântăreț ceh.

Pe acesta l-a întâlnit în anul 1973, la un festival de muzică în fosta Cehoslovacie, și mărturisește că a fost dragoste la prima vedere.

„M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, spunea Corina Chiriac.

Corina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu

Relația pe care a avut-o cu Keral Goot nu a durat decât 10 ani, asta pentru că în 1983 pașaportul artistei a fost furat și nu a mai putut să plece din România și să ia legătura cu partenerul său.

Ulterior, artista a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu, însă mariajul nu a fost de lungă durată.

„În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai povestit Corina Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *