Prima pagină » Cancan » Corina Chiriac, detalii triste din biografie. Motivul pentru care a ales să nu aibă copii

Corina Chiriac, detalii triste din biografie. Motivul pentru care a ales să nu aibă copii

18 oct. 2021, 09:56,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă Corina Chiriac are o biografie impresionantă, însă viața i-a fost marcată de mai multe drame, faptul că nu are copii fiind una dintre acestea. Nimeni nu poate contesta că a fost una dintre cele mai de succes soliste din muzica ușoară, începând cu anii ’70 și până în prezent. Totodată, în cazul Corinei Chiriac, frumsețea și senzualitatea au fost direct proporționale cu talentul, aceasta frângând multe inimi. Totuși, marele ei regret la această vârstă este faptul că nu are un soț ori copii.

O veritabilă doamnă a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste și prezentatoare TV de la noi. Probabil nu există român de vârsta a doua care să nu o fi văzut măcar o dată la Național TV, unde are o emisiune la fiecare final de săptămână. De asemenea, ea este celebră și pentru melodia „Să v-amintiți duminica”. Însă, în pofida faptului că artista a avut cu adevărat o viață de poveste, cu iubiri împlinite dar și decepții, însă în prezent, la 71 de ani, este singură.

Corina Chiriac biografie

Corina Chiriac vede lumina zilei în București, la 26 octombrie 1949. Tatăl său, compozitorul Mircea Chiriac, era profesor la Conservatorul „Ciprian Porumbescu”, iar mama, Elisabeta Chiriac, profesoară de pian la același Conservator. Din 1967 este admisă la IATC „I.L. Caragiale”, clasa actorie, iar debutul a avut loc la Teatrul de comedie din București. În martie 1970, debutează la concursul TV „Steaua fără nume”, unde parcurge toate etapele și obține nota maximă, 10, dar și consacrarea în fața publicului român.

În plan personal, Corina Chiriac a fost mereu o femeie timidă, căreia nu i-a plăcut să-și expună viața privată. Chiar dacă recunoaște că s-a îndrăgostit o singură dată în viață, ea spune că nu a avut deloc noroc în dragoste.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a mărturisit Corina.

A bifat o singură căsnicie

Corina Chiriac a fost căsătorită o singură dată, vreme de 4 ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care s-a despărțit în 2007. Deși a fost foarte curtată și mulți bărbați au dorit-o și chiar au cerut-o de soție de mai multe ori, nu a mai reușit să se îndrăgostească și nici nu a mai vrut asta.

Artista a recunoscut că în această viață a fost marcată de mai multe ori de locuri și experiențe. Dar cel mai tare, recunoaște, a fost impresionată de o persoană, mai exact de regretatul artist Karel Gott. Cei doi au avut o relație specială, au făcut multe sacrificii pentru ca iubirea lor să funcționeze la distanță, dar nu au reușit să fie împreună mult timp.

Corina Chiriac dezvăluie de ce nu are copii

În curând, Corina Chiriac va împlini venerabila vârstă de 72 de ani și cu toate acestea încă este singură. De la momentul divorțului, din 2007, aceasta nu a mai fost văzută cu niciun bărbat. Îndrăgita interpretă a spus de mai multe ori că și-a ales ca în această viață să fie singură și nu a mai lăsat garda jos în fața dragostei. Astfel, celebra prezentatoare TV se bucură că nu are pe nimeni în acest moment și nu are nici copii. Aceasta chiar dacă uneori i-a adus regrete, pentru că știe că ar fi fost greu să aibă o familie fericită. Și aceasta deoarece are o meserie ce o ținea mai mult pe drumuri. Ea este sinceră și recunoaște că a ales cariera și a pus-o mereu pe primul loc, pentru că știe că de aici are parte de cele mai multe satisfacții.

„Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. (…) Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii”, spunea Corina în urmă cu câţiva ani.

Dincolo de toate acestea, Corina Chiriac se poate lăuda cu o biografie impresionantă, chiar dacă poate că regretă fatul că nu are copii sau un partener de viață care să-i fie alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *