Prima pagină » Cultural » Corina Chiriac a cucerit inimile multor bărbați pe vremea când era tânără. Ce spune celebra artistă despre suferințele din dragoste

Corina Chiriac a cucerit inimile multor bărbați pe vremea când era tânără. Ce spune celebra artistă despre suferințele din dragoste

15 nov. 2022, 08:34,
BZI.ro, în Cultural

Corina Chiriac a cucerit inimile multor bărbați pe vremea când era tânără. Doamna muzicii ușoare românești a făcut furori încă de la primele apariții pe scenă și a avut un succes impresionant în carieră. În prezent, Corina Chiriac se bucură de viață departe de lumina reflectoarelor și are parte de aprecierea publicului de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Extrem de discretă când vine vorba de planul personal, cântăreața vorbește rar despre trecutul ei și marile provocări dincolo de celebritate. Iată ce spune celebra artistă despre suferințele din dragoste și motivul dureros pentru care a decis să nu aibă copii.

Corina Chiriac a cucerit inimile multor bărbați pe vremea când era tânără

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe de muzică ușoară din România. Artista are o carieră uluitoare și se bucură din plin de celebritate. La vârsta de 73 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.

Corina Chiriac s-a remarcat nu doar în muzică, ci și în actorie și televiziune. Îndrăgita artistă a cucerit inimile multora încă de la primele apariții în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu faptul că celebra cântăreață a fost curtattă de mulți bărbați faimoși pe vremea când era tânără, însă artista a suferit mult din dragoste și a iubit o singură dată.

Corina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu, un prosper om de afaceri, însă după 4 ani de mariaj, cei doi au ajuns la divorț. Artista nu a dorit să se mai recăsătorească, ba mai mult, a dorit să fie singură. Marea dragoste a cântăreței a fost regretatul artist Karel Gott, însă relația la distanță nu a durat prea mult. Doamna muzicii ușoare românești a mărturisit că a fost ghinionistă în dragoste, în pofida succesului pe plan profesional.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat.

Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți ști ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină.”, a declarat vedeta tv.

Deși a suferit mult din dragoste și nu are copii, Corina Chiriac se dedică profesiei sale și publicului care o îndrăgește atât de mult. În prezent, artista duce o viață discretă departe de lumina reflectorelor, însă face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

De celebritate se bucură din plin și Alexandra Velniciuc. La vârsta de 42 de ani, aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei. Și celebra Lia Bugnar a avut parte de multe provocări pe plan personal, însă a reușit să treacă peste poveștile de dragoste dureroase. Recent, vedeta s-a despărțit de iubitul ei, Anghel Damian, dar au rămas în relații bune.

Ce spune celebra artistă despre trecutul ei amoros

Corina Chiriac a suferit mult din dragoste, iar după un mariaj eșuat nu a dorit să își refacă viața. Mai mult, artista nu are copii, preferând să se dedice în totalitate marii sale pasiuni, muzica. Deși regretă că nu a devenit mamă, aceasta își încântă publicul cu aparițiile sale și piesele deosebite care au consacrat-o.

„Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. (…) Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii.”, a mărturisit celebra cântăreață.

Deși a trecut prin momente grele pe plan personal, Corina Chiriac se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Artista are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene.

Corina Chiriac a avut parte de multe suferințe pe vremea când era tânără, iar după ce a divorțat de partenerul ei de viață, nu a dorit să se mai recăsătorească. Artista s-a dedicat în totalitate muzicii și își asumă trecutul dureros. În prezent, aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și se bucură de viață alături de familie și prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *